Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσίασε το ρόστερ ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος

Παρουσίασε το ρόστερ ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος


«Να προωθήσουμε το μπάσκετ στο Αγρίνιο»
Με φιλοδοξίες ρίχνεται στη μάχη της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ

Έγινε την περασμένη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδος μπάσκετ του Αγρινίου «ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ» που εφέτος θα αγωνισθεί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Είναι η τρίτη χρονιά που ο Σύλλογος ανεβαίνει κατηγορία και το κλίμα της παρουσίασης ήταν πάρα πολύ ζεστό.
Παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην παρουσίαση παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Ρηγογιάννης τόνισε μεταξύ των άλλων, ότι η ομάδα του Πήγασου, είναι καθαρά ερασιτεχνική και όλοι οι αθλητές προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και από αθλητές που έχουν αποδεσμευθεί από τους συλλόγους τους. «Δεν υπάρχουν αμοιβές παιχτών και όλοι αγωνίζονται για την ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε μια διαφορετική αθλητική νοοτροπία με στόχο να προωθήσουμε το μπάσκετ στο Αγρίνιο» ανέφερε ο κ.Ριγογιάννης.
Ο προπονητής της ομάδας, κ. Βασίλης Ναούμης, ανέφερε ότι στόχος της ομάδος εφέτος, είναι να περάσει στην δεύτερη φάση της οργάνωσης και μετά εκεί να κάνει όσο μπορεί καλύτερη εμφάνιση. Είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίχτες του, παλιούς και νέους, και χαρακτήρισε το κλίμα της ομάδος άριστο από απόψεως αθλητικού ήθους και συνεργασίας.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι παίχτες της ομάδος οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που ήρθαν στον Πήγασο και πως θα προσπαθήσουν το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα.
Το ρόστερ του Πήγασου αποτελούν οι: Αθανασόπουλος Αθανάσιος (1992), Βελτσίστας Κώστας (1979), Δρακόπουλος Γεώργιος (1996), Διαμαντής Δημήτριος (1996), Ζαμπάρας Αθανάσιος (1980), Καραγιώργος Βασίλης (1982), Κούσης Μιχαήλ 1996, Κωστακιώτης Σταμούλης (1982), Ναούμης Σωκράτης (1997), Παπουτσής Ευάγγελος (1997), Ρέντζιος Αθανάσιος (1984), Ρέντζιος Βασίλης (1985), Ρηγογιάννης Ορέστης (1998), Σεϊτανίδης Πολυχρόνης (1988), Τάγκας Νίκος (1984), Τσάσσης Χρήστος (1979). Τσιαμάκης Κων/νος (1980), Πατσατζόπουλος Γεώργιος (1997).Προπονητής ο Βασίλης Ναούμης, βοηθός προπονητή ο Γιαρτζας Πάνος και γυμναστής ο Ρηγογιάννης Δημήτριος.
Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ αρχίζει την Κυριακή και ο Πήγασος αντιμετωπίζει την ομάδα του Αιτωλικού εκτός έδρας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.