Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Δ. Μαραγιάννη

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Δ. Μαραγιάννη


Το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας, τ. Συμβολαιογράφου-Συγγραφέα – Ιστορικού), κ.Κώστα Δ. Μαραγιάννη με τίτλο ΄΄ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ : ΜΙΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ΄΄

παρουσιάστηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου
το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στο Κτήριο Τράπεζας Ελλάδος.
Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην αίθουσα από συμπολίτες μας, οι οποίοι με την βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων ΄΄ταξίδεψαν ΄΄ σε περασμένες εποχές μαθαίνοντας παράλληλα, άγνωστες ίσως πτυχές της ιστορίας της πόλης μας ,σε πρόσωπα και γεγονότα μέσα από τις ομιλίες των :Δρ.Ιωάννη Νεραντζή, Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Αιτ/νίας, κ.Όλγα Σιούλα – Διαμαντοπούλου, Φιλόλογο και Δρ. Ιωάννη Καρυδά Διδάσκων Πανεπιστημίου Δυτ.Ελλάδος (Αγρίνιο).Την εκδήλωση συντόνισε με άψογο τρόπο ο κ. Κλεομένης Κουτσούκης, ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παύλος Μοσχολιός ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του συγγραφέα – συμβολαιογράφου και τόνισε ότι με αυτό το σημαντικό πόνημά του ο κ.Μαραγιάννης αναφέρεται στο σημαντικό ρόλο του Αγρινίου ως μιας Πόλης – Κέντρου της οικονομικής , πολιτικής, πολιτισμικής και αναπτυξιακής ζωής του Νομού.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις ομιλίες της κ. Βασιλικής Κ. Μαραγιάννη, και του ίδιου του συγγραφέα ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη μαζική τους προσέλευση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.