Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Το Σάββατο ανακοινώνει τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου η Χρυσή Αυγή

xrisiPsif3612skΤο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για τη Δυτική Ελλάδα παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ραδιομέγαρο” στο Μεσολόγγι το ερχόμενο  Σάββατο 8/2 στις 19:00, όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα ο υποψήφιος περιφερειάρχης  αλλά και o υποψήφιος δήμαρχος για το Μεσολόγγι.

Πιθανότατα ο δήμος Μεσολογγίου θα είναι ο μοναδικός στην Αιτωλοακαρνανία που θα κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο η Χρυσή Αυγή, στη θέση του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο σε διαθεσιμότητα αστυνομικός κ. Μακρής.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι βουλευτές  Ηλίας Κασιδιάρης,  Ηλίας Παναγιώταρος και   Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την παρουσίαση του Σαββάτου:

«Μετά τις παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής σε Βόρειο Ελλάδα και Αττική ήρθε η ώρα της Δυτικής Ελλάδος.

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής και αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Το Σάββατο 8/2 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ραδιομέγαρο” στο Μεσολόγγι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!

Σάββατο 8/2, αίθουσα εκδηλώσεων “Ραδιομέγαρο” (Σταυροπούλου 31), 19:00, Ιερά Πόλη Μεσολογγίου»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.