Πέμπτη, Δεκέμβριος 12, 2019

Παρουσιάζει διακήρυξη ο Καραπάνος

KARAPANOS Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Καραπάνος θα διεκδικήσει τη δημαρχία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Άλλωστε εδώ και καιρό κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Ωστόσο επισήμως αφετηρία του συνδυασμού του θα είναι η ερχόμενη Κυριακή, καθώς  θα παρουσιαστεί η ιδρυτική διακήρυξη.  Αναφέρει το σχετικό κάλεσμα:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

———————————————-

Φίλες και Φίλοι Συνδημότες, του Δήμου Μεσολογγίου

Επειδή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος, η οικονομική και κοινωνική  κρίση που περνάμε οδηγεί σε μαρασμό την περιοχή κι επειδή  από όλους εμάς τους  πολίτες εξαρτάται η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας, γι΄ αυτό είναι  υποχρέωσή  μας  και  καθήκον  μας  να  δώσουμε ελπίδα  και προοπτική στον τόπο μας.

Με τις σκέψεις αυτές, δημιουργήσαμε ένα νέο Δημοτικό Συνδυασμό με σκοπό την συμμετοχή του στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές που θα γίνουν το Μάιο 2014 

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα  11π.μ. στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» παρουσιάζουμε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας και σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας αυτή την προσπάθειά μας .

ΘΕΛΟΥΜΕ…ΜΠΟΡΟΥΜΕ…ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.