Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες

Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες

IMG_0060

1 συνένετυξη Τύπου

Σε εξέλιξη είναι η συνέντευξη Τύπου της επίσημης «πρώτης» του Παναιτωλικού ενόψει της νέας σεζόν στη SuperLeague. H συνέντευξη ξεκίνησε με την παρουσίαση των πέντε νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, των  Ηλία Ιωάννου, Μάουρο Πόι,  Φερνάντο Γοδόι, Αλέξανδρου Καλογέρη  και Σιρίλ Καλί. Και οι πέντε πήραν το λόγο και έκαναν μια σύντομη τοποθέτηση.

Ο Ηλίας Ιωάννου ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προπονητικό τιμπου τον επέλεξαν τονίζοντας πως ο Παναιτωλικός είναι ομάδα ιστορική και με μεγαλη δυναμική και είναι χαρά του που ανήκει στην «οικογένεια» της. “Θα προσπαθήσω να δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο αγωνιστικά για να υλοποιήσουμε τους  στόχους και να παραμείνει το κλίμα και το οικογενειακό και ζεστό στην ομάδα” τόνισε και κατέληξε: «Να μη λέμε πολλά  εμείς οι ποδσφαιριστές αλλά να  δουλέψουμε σκληρά και να πουμε ότι πρέπει μεσα στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοσή μας» .

Ο Μάουρο Πόι σε άπταιστα ελληνικά ευχαρίστησε την ομάδα που τον επέλεξε και δήλωσε χαρούμενος που ανήκει σε αυτή. «Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και οργανωμένη, ελπίζω να πάμε καλά. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλη τη χρόνιά για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και  θα πάει καλά η ομάδα» ανέφερε ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το γεγονός ότι η ομάδα έχει κόσμο (σε αντίθεση με την προηγούμενή του)είπε: «Ο Παναιτωλικός έχει πιο πολύ κόσμο και αυτό μου αρέσει , είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε γήπεδο γεμάτο και θα μας βοηθήσει όλους».Ο Φερνάντο Γοδόι (με διερμηνέα τον Πόι) δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να πάνε καλά τα πράγματα.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης ευχήθηκε σε όλους Υγεία και δήλωσε πολύ χαρούμενος χαρούμενος  που  ήρθε στον Παναιτωλικό καθώς είναι πολύ οργανωμένη  ομάδα και προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές . Ευχαρίστησε τους Χάβο , Μπελεβώνη και τον Φώτη Κωστούλα και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να τους δικαιώσει. «Ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό και εμένα καλύτερο ποδοσφαιριστή» απάντησε  σε ερώτηση για την παρουσία ικανών παικτών στη θέση του. Ο Σιρίλ Καλί με τη σειρά του είπε: «Ξέρουμε όλοι ότι ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και χαίρομαι που είμαι εδώ. Υπάρχει οργάνωση , ελπίζω να αποδείξω ότι αξίζω που με εμπιστεύτηκαν».

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.