Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης σε φοιτητές ΤΕΙ από τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους

argos_dioikitisΔωρεάν σίτιση και στέγαση παρέχεται σε φοιτητές νοσηλευτικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων που πραγματοποιούν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση στο Νοσοκομείο Άργους.
Η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, κατόπιν εισηγήσεως του αγρινιώτη Διοικητή κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη και απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παρέχει δωρεάν σίτιση και στέγαση σε φοιτητές νοσηλευτικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων που πραγματοποιούν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση.
“Με αυτό τον τρόπο το Νοσοκομείο Άργους στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές επαγγελμάτων υγείας καθώς θα μπορούν να ολοκληρώσουν απερίσκεπτα την εκπαίδευσή τους, θα ενσωματωθούν καλύτερα στις δομές του Νοσοκομείου και θα αποφορτιστούν οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί από το κόστος της εξάμηνης εκπαίδευσης, ιδίως στις σημερινές δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες.
Το Νοσοκομείο Άργους συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης τόσο για τους πολίτες όσο και για το προσωπικό, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας αλλά και τις συνθήκες εργασίας.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.