Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Παρόντες στην κλήρωση του πρωταθλήματος Εργοτέλης και Παναιτωλικός!

Παρόντες στην κλήρωση του πρωταθλήματος Εργοτέλης και Παναιτωλικός!

Αν και τα… μπαλάκια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League δεν συμπεριλαμβάνουν ούτε τον Εργοτέλη, ούτε τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες έχουν αποφασίσει να εκπροσωπηθούν κανονικά στη διαδικασία που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας!

Η αυριανή ημέρα είναι πολύ σημαντική για τους Κρητικούς και τους Αγρινιώτες, δεδομένου ότι αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών) σχετικά με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει εναντίον του Πανιωνίου και της Κέρκυρας αντίστοιχα. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 και το πιθανότερο είναι ότι η όποια απόφαση δεν θα έχει παρθεί και κατά συνέπεια ανακοινωθεί πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Sofitel» στις 14.00.

Παρόλα αυτά, τόσο η ΠΑΕ Εργοτέλης όσο και η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχουν αποφασίσει να δώσουν κανονικά το παρών στην κλήρωση. Κατά πάσα πιθανότητα, τον σύλλογο του Ηρακλείου θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ράλλης , ενώ ο Παναιτωλικός θα εκπροσωπηθεί από τον Μάκη Μπελεβώνη.

Όπως υποστηρίζουν παράγοντες των δύο ομάδων, η κίνηση αυτή έχει και συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. «Αν δεν υποστηρίζαμε και πολύ περισσότερο δεν γνωρίζαμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν θα καταθέταμε καν προσφυγή. Από τη στιγμή λοιπόν που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, θεωρούμε ότι δικαιούμαστε και με το παραπάνω και είναι χρέος μας να δώσουμε το παρών στην κλήρωση. Άλλωστε, έπειτα και από την τοποθέτηση του Ιεροκλή Στολτίδη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η ΠΑΕ Κέρκυρα δεν είχε τακτοποιήσει όλες τις οφειλές της όταν τον περασμένο Γενάρη προχωρούσε στην απόκτηση ποδοσφαιριστών-ενίσχυσή της», τόνισε στο Onsports στέλεχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

/www.onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.