Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πας να μας τρελάνεις…

Πας να μας τρελάνεις…

Ο υπουργός Παιδείας βάλθηκε να μας τρελάνει όλους σήμερα. Έθεσε θέμα που δεν υπήρχε και ουσιαστικά άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για μια νέα κόντρα μεταξύ Αγρινίου-Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης κατά τη συνάντησή του με το δήμαρχο Αγρινίου κ.Μοσχολιό έκανε λόγο για Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα… όποια επιθυμούν οι Αιτωλοακαρνάνες! Μέχρι τώρα για όλους η έδρα του υπο αυτονόμηση Πανεπιστημίου ήταν δεδομένη, όχι όμως και για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Μιλάμε δηλαδή για απίστευτο κυβερνητικό αυτογκόλ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι στην αλλαγή πλεύσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ”γνωμοδότηση” προσώπων που κατάγονται από το Μεσολόγγι.

Κύριε υπουργέ κατανοούμε απολύτως τα δημοκρατικά σας αισθήματα από τα οποία απορρέει η απόφασή σας για ελεύθερη επιλογή της έδρας από τους πολίτες, οι οποίοι εκλέγουν το νομαρχιακό συμβούλιο. (αφού εκεί πέταξε το μπαλάκι). Όμως οφείλετε κάποια στιγμή να μελετήσετε τον Πλάτωνα και να κατανοήσετε ότι η πολυπραγμοσύνη (ή αλλίως η άκρατη δημοκρατία) οδηγεί στην οχλοκρατία με ζημιογόνες συνέπεις για το κοινωνικό σύνολο…

ΥΓ: Πραγματικά η ονοματολογία (Δυτικής Ελλάδας) αλλά και η λειτουργία θεωρητικών τμημάτων στο Μεσολόγγι δεν μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους. Όμως την έδρα δεν την διαπραγματευόμαστε!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.