Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Πασάς: «Από το ξεκίνημα δυνατά…»

Πασάς: «Από το ξεκίνημα δυνατά…»

pasas-235x340Ένα καλό ξεκίνημα σε συνδυασμό με ένα γρήγορο γκολ χρειάζεται ο Παναιτωλικός κόντρα στον Λεβαδειακό, προκειμένου όλα να γίνουν ευκολότερα και να φτάσει στους τρεις βαθμούς σύμφωνα με τον Γιάννη Πασά.«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε καλοί στην άμυνα μας και πιστεύω ότι μπροστά θα καταφέρουμε να απειλήσουμε. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Πασάς στην κάμερα του novasports.gr.

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το παιχνίδι: «Στο πάθος, στη δύναμη, στο τρέξιμο και στην καλή άμυνα».
Για το αν πιστεύει πως η καλή άμυνα του Παναιτωλικού θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος και αυτό μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Ευτυχώς μπροστά καταφέρνουμε και βρίσκουμε δίχτυα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θεωρεί πως το παιχνίδι μπορεί να τους εφησυχάσει σε κάποιο σημείο: «Πρέπει από τα πρώτα λεπτά να μπούμε δυνατά και να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ ώστε να λυθούν τα πόδια των παιδιών και να γίνει πιο εύκολο το ματς. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό θα το κάνει ακόμη ευκολότερο».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του Λεβαδειακού: «Ο Λεβαδειακός έχει καλούς παίκτες, ωστόσο πιστεύω πως ιδιαίτερη προσοχή θέλουν ο Μάρτινς, ο Βασιλείου και ο Μάντζιος ο οποίος είναι ένα πολύ καλό σέντερ φορ».

Για το αν περιμένει κλειστό παιχνίδι: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να παίξει με αντεπιθέσεις για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να ανοιχτεί ο αντίπαλος και από εκεί και πέρα όλα να είναι πιο εύκολα για εμάς».

novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.