Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

ΠΑΣΟΚ για Μωραΐτη: Δύο-τρία στελέχη υπονομεύουν την παράταξη

ΠΑΣΟΚ για Μωραΐτη: Δύο-τρία στελέχη υπονομεύουν την παράταξη

018EDF1E6F40032C9A82439430CA37BFΤα ίδια πάντα δύο – τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης».Με αυτή τη δήλωση απαντά το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ.Μωραΐτη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Μωραΐτης είπε ότι θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, αλλά διαφώνησε με την επίσπευση της διαδικασίας και συντάχθηκε με τη γραμμή του Γ.Παπανδρέου ζητώντας συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ «τώρα». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».
Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι (τα δύο τρια αυτά στελέχη) «ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».
«Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια» προσθέτει η ανακοίνωση.
«Το 2015 δεν είναι 2009-2010. Από την άλλη μεριά το 2009-2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.
«Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».
Νωρίτερα, ερωτηθείς για τα ζητήματα που έχει θέσει ο κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.