Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019

Παύει να είναι πρύτανης η Κυριαζοπούλου

αρχείο λήψης Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα το Αγρίνιο εξαιτίας των μεθοδεύσεων της για αρπαγή των πανεπιστημιακών τμημάτων, παύει (προς το παρόν τουλάχιστον) να είναι πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Αυτό συνέβη καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας κήρυξε άκυρες τις πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με απόφασή του, μετά την προσφυγή του καθηγητή κ. Βασίλη Αναστασόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρυτανείας που εξηγεί τους λόγους:

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας
Σας ενημερώνω ότι, δημοσιεύτηκε η με αριθμό 3238/3.9.2015 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), σχετικά με την αίτηση του κ. Βασιλείου Αναστασόπουλου, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών περί ακυρώσεως αποφάσεων του Συμβουλίου Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών για την κατάληψη της θέσης του Πρύτανη, η οποία έγινε δεκτή από το ΣτΕ και αναμένεται το επίσημο υπογεγραμμένο έγγραφο.
Η Πρυτανεία σέβεται απόλυτα το δικαίωμα των συναδέλφων μας να προσβάλουν τις αποφάσεις θεσμικών οργάνων , καθώς και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. Επομένως οδηγούμεθα σε νέες εκλογές για ανάδειξη Πρύτανι/η.
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας , από σήμερα μέχρι τις εκλογές, καθήκοντα Πρυτάνεως εκτελεί ο Καθηγητής κ. Ν.Καραμάνος. Σας διαβεβαιώνω ότι, η Πρυτανεία συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς το έργο της μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Το Πανεπιστήμιο οφείλει σύντομα να επανέλθει σε κανονικότητα ώστε να ξεπεραστούν τάχιστα προβλήματα που αφορούν σε χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου και εκλογές μονομελών και συλλογικών οργάνων.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε το χρόνο που πέρασε, και πιστεύω ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με τρόπο αντάξιο του κύρους του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι διαδικασίες υλοποίησης της ανωτέρω απόφασης, θα διενεργηθούν με βάση τα οριζόμενα στην εν λόγω απόφαση και στις σχετικές διατάξεις.
Βενετσάνα Κυριαζοπούλου
Καθηγήτρια

Θέματα που ενδιαφέρουν

40 Σχόλια

 1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ!
  ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

 2. kon/na

  Κριμα…… Αξια!

  Το δειχνουν τα εργα της και ο αψογος τροπος της οσον αφορα τα ακαδημαικα θεματα των τμηματων Αγρινιου……προσπαθησε και βοηθησε τα παιδια μας σ’αυτον τον 1 χρονο οσο κανενας αλλος στο παρελθον. Ας ειναι εξισου αξιος αν οχι καλυτερος ο επομενος για να λυθουν επιτελους τα προβληματα των σχολων αυτων.

  Αλλο αν δεν συμφεραν οι πραξεις της για διαφορους λογους!

  Ας συνεργαστουν οι τοπικοι φορεις με τις σχολες αντι εναντιον τους για να εξασφαλιστει το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα για τα παιδια του τοπου μας.

  Οχι να δραστηριοποιουντε μονο για να σταματησουν την μεταφορα των τμηματων…..αλλα να κανει ο Δημαρχος εκληση στη βουλη δια μεσον βουλευτων η οποιοδηποτε αλλο τροπο για αναγνωρηση των επαγγελματικων δικαιωματων των παιδιων και αναβαθμηση των σχολων.

  Ειναι προς συμφερον του Αγρινιου…….και των παιδιων, να λυθουν τετοιου ειδος προβληματα. Ιδιαιτερα μιας και στην πατρα αυτη τη στιγμη γινονται αιτησεις για περιπου 800 θεσεις δωρεαν στεγασης…….και βεβαια καλης σιτισης(οχι δηθεν και εικονικης μονο, οπως εδω στο Αγρινιο).

  http://www.foititikanea.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD/4088-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82

  Προσφερτε κατι κι εσεις!

  Ευχαριστω,

  Απογοητευμενη γονεας.

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ

  Προετοιμασμένος να δω τα γεμάτα ευχαρίστηση σχόλια των Αγρινιωτών για την εξέλιξη αυτή, έκανα κλικ στο συγκεκριμένο άρθρο.Και ερωτώ, γιατί τόση εμπάθεια στο πρόσωπο της κ. Κυριαζοπούλου; Η κυρία ήταν πρύτανις και όπως είναι λογικό πασχίζει για το καλό τόσο των φοιτητών όσο και της Πανεπιστημιακής κοινότητας.Τώρα, το γεγονός, ότι το καλό αυτό δεν συνάδει με τα τοπικά συμφέροντα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο προς συζήτηση θέμα.

  Εγώ θα επικεντρωθώ στο ότι τα παιδιά δεν λαμβάνουν τη σωστή παιδεία, όπως τους αρμόζει και δεν απολαμβάνουν όλα όσα το κράτος έχει προβλέψει για να «ανακουφίσει» τους γονείς και να διευκολύνει την φοιτητική ζωή των νέων.Τι παράδειγμα δίδεται σε αυτά τα παιδιά; Είναι το μέλλον της Χώρας, κι εμείς από την φοιτητική τους ζωή -ισως και νωρίτερα- τους δείχνουμε την διαφοροποίηση των ανθρώπων ανάλογα με το επάγγελμα και γενικά όλους τους παράγοντες διαχωρισμού των ανθρώπων.

  Με λειπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μερικά χιλιόμετρα πιο μακρυά (στην Πάτρα), τα παιδιά απολαμβάνουν ότι θα έπρεπε να απολαμβάνουν και τα παιδιά στο Αγρίνιο εφ’ όσον ανήκουν στο Αγρίνιο.

  Επαναπαυμένοι οι τοπικοί φορείς έχουν κλείσει σε ένα συρτάρι το θέμα των τμημάτων στο Αγρίνιο αφου καθησυχάστηκαν ότι δεν θα μεταφερθούν.Ουσιαστικά, οι τοπικοί φορείς συνετέλεσαν στο ενδεχόμενο κλείσιμο των τμημάτων.Διότι δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, όχι αυτονομία, όχι σίτιση αλλά ούτε και συνεργείο καθαρισμού δεν θα μπορεί να προσληφθεί στο Αγρίνιο.

  Θα μου πείτε βέβαια, ότι αν η κρίση πλήξει τόσο πολύ τα πανεπιστήμιο -όπως ήδη το κάνει- τότε θα επηρεαστεί και το πανεπιστήμιο της Πάτρας.Σύμφωνοι.Όμως όπως έχει αποδειχθεί επανηλλειμένως, το Υπουργείο και η εκάστοτε κυβέρνηση προσπαθούν να «προστατέψουν» την πλειοψηφία(δηλ. τους 24.000 φοιτητές που φοιτούν στην Πάτρα) και όχι την μειοψηφία που βρίσκεται στο Αγρίνιο.

  Κι αντι να σκεφτείτε λογικά, βάζετε τους βουλευτές να ερωτούν διαρκώς για το θέμα της μεταφοράς και δεν σας απασχολεί (ποτέ δεν σας απασχόλησε) η ποιότητα σπουδών που προσφέρεται στο Αγρίνιο.Και αυτό κυρίες και κύριοι δείχνει ότι αποσκοπείτε στο κερδός εις βάρος εκατοντάδων φοιτητών καθώς και το χαμηλό επίπεδο σας.Και για να σας προλάβω, το επίπεδο δεν το καλλιεργεί μόνο η τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά το καλλιεργεί και ο ίδιος ο άνθρωπος από μόνος του.

  Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω, ότι ακόμα κι αν άλλαξε η πρύτανις, ακόμα κι αν έρθει άλλος που θα «πηγαίνει με τα νερά σας», να ξέρετε πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Η κυρία Κυριαζοπούλου «χάραξε» το σωστό δρόμο κι εμείς θα εξακολουθούμε να ακολουθούμε τα βήματα της είτε είναι πρύτανις είτε όχι.

 4. apostolis

  Ελάτε ρε παιδιά, από την εμμονή των γραπτών φαίνεται ότι ο ίδιος γράφει σχόλια σε κάθε ανάρτηση του Πανεπιστήμιου Αγρινίου. Όσο και να χτυπιέσαι από κάτω, εσύ και δυο-τρεις όμοιοι σου, καμιά Κυριαζοπούλου δεν μπορεί να πάρει τα ΑΕΙ από το Αγρίνιο. Αν θα γίνει αυτό, μόνο με Αθηνά 2 και υπό το βάρος γενικών εξελίξεων.
  Μου αρέσει να χτυπιέστε 2-3 εδώ μέσα και να υποφέρετε. Πολύ αρέσει

 5. ΠΡΟΣΟΧΗ

  Apostoli, ο καθένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα.Αν αυτό εσύ το χαρακτηρίζεις ως «χτυπιέσαι» αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.Διάβασε τις κινήσεις που έγιναν για την μεταφορά των τμημάτων και μην εθελοτυφλείς.Αν σου αρέσει που «χτυπιόμαστε» να εξακολουθήσεις να διαβάζεις τα σχόλια μας.Έχεις κάθε δικαίωμα.Keep going!

 6. kon/na

  Apostolis,

  Bravo pou sou aresei na xtupietai o kathe ftwxos politis/goneas pou den einai aparetita patrinoi….kai pou opos pame, polli apla tha anagkastoume na ksenoikiasoume ta spitia sas….euge!

  Molis edeikses to polli katotero koinoniko/ekpaideutiko epipedo gia to opoio milouse o ‘prosoxh’……

  Ego san mama foititi, se lupamai…….elpizo oi oipoloipoi Agriniotes na ntrepontai gia parti sou. Patises to link na deis tin sitisi/stegasi/egkatastaseis stin patra i akoma zeis stin agnoia/arnisi????? Ta paidia mas dikaiountai, oti oi upoloipoi foitites tou panepistimiou patron, allo an den tous prosferete sto Agrinio. Pos na min theloun loipon na fugoun?

  Kante kati san topiki koinonia na ktatiste ta paidia kai tis sxoles tous psila stis ektimiseis olon….prosferte auta pou dikaiounte.

  Den einai polemos anamesa patra-agrinio. Eimaste oloi ellines pou upoferoume apo tin krisi.

  Sunelthe !!!

 7. ΠΑΝΕ-6

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΜΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗΣ AΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ ΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. ΑΥΤΟΝΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΣΦΑΚΙΣΗ ΣΕ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 8. ΠΑΝΕ-6

  ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ .

 9. kon/na

  ‘diaforoi maskaremenoi’…? ???

  Nomizo, an den kano lathos, pos oloi fainomaste ksekathara…… akribos ti upostirizoume.

  Ap’oti blepo, simfonoume toulaxiston sto oti oi topikoi foreis,…… sas kai sunepos, mas, exoun ksexasmenous! Mono gia na stamatisoun tin metafora noiastikan kai etreksan oxi na eksasfalisoun poiotita spoudon.

  kai bebaia, tipot’allo! Epanapauonte palli…. .

  Poioi einai loipon oi maskaremenoi??

  Oson afora tous upoloipous ‘agriniotes'(ap’oti fainetai apo ta sxolia tous), den mporoun oi anthropoi oute kan na ksefanatistoun kai na paradextoun to fanero. Diladi oti ontos den prosferei to agrinio tipota, pros to paron, sta paidia mas……akadimaika milontas.

  Paradexteite to kai pame oloi mazi na doume ti mporoume na kanoume na ftiaksoume auti ti lupiteri katastasi.

  Den uparxoun maskes…..eimaste safeis.

  KALUTERI PAIDIA/EGKATASTASEIS/ERGASTIRIA/ ktl

  Mpikate sto site tou panepistimiou na deite oti i sitisi pou dithen itan eksasfalismeni sto agrinio…..tora pia ginetai diagonismos(mexri telos septembrio) gia poios tha analabei apo oktobrio palli?????? Gelies katastaseis! Eno auti ti stigmi sti patra, apasxoleite 40 atoma prosopiko gia to estiatorio…….koitaxte to parapano link sto allo mou sxolio.

  Auta aksizoun ta paidia mas? elleipsi fagitou kathe 2 mines????

  Lupamai.

  Proxtes imoun Agrinio meta apo pollous mines, kai feugontas, sto ktel, eida polla dika sas paidia (genima/threma Agriniou) pou efeugan giati perasan sthn patra/ athina. Htan ola fanera xaroumena. Den mporo na po to idio omos gia to diko mou paidi…..pou erxete sto tipota.

 10. ΠΑΝΕ-6

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΠΟΣΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΛΛΟΥ…ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΗΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ CAMPUS ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ GREEKLISH… EΛΕΟΣ…

 11. Παύλος Κ.

  Μόνο που ΠΑΝΕ-6, στις άλλες πόλεις εξασφαλίζονται τουλάχιστον η σίτιση και η στέγαση.»Φτηνά ενοίκια» στο Αγρίνιο; Θα αστειεύεσαι φυσικά.Για μία μικρή γκαρσονιέρα ζητούν 280 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ στην Ελλάδα του 2015.Σαν γονέας έχω απευθυνθεί πολλές φορές και στο Υπουργείο και σε πολλούς καθηγητές των τμημάτων.Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή για να αποκτήσουν και τα δικά μας παιδιά ό,τι τους αξίζει; Πρέπει να γονατίζουμε οικονομικά για να συντηρίσουμε τα παιδιά μας ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με την φοιτητική μέριμνα τα χρήματα για σίτιση και στέγαση να τα «γλιτώνουμε» εφ’όσον το δικαιούμαστε; Τις μάσκες τις φοράτε όλοι εσείς που πασχίζετε για τα τμήματα αλλα στην ουσία ενδιαφέρεστε μόνο για τον τόπο σας και για τίποτα παραπάνω.Τόσα χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και ξάφνου σκάει το θέμα στη Βουλή.Αφού είχατε τόση δύναμη γιατί κανείς δεν ανησύχησε τόσο καιρό; Γιατί μας απαξιώσατε; Ξεκινά η ακαδημαϊκή χρονιά και τα παιδιά μας δεν θα έχουν να φάνε όπως λέει και η κυρία κώννα.Σας ενδιαφέρει; Ή μήπως επειδή τα τμήματα έχουν χαμηλή βαθμολογία θεωρείτε τα παιδιά μας παιδιά κατώτερου θεού; Όλα τα έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.Μέχρι και αυτό.Λυπάμαι.Λυπάμαι που μερικοί εδώ μέσα ενώ είναι γονείς δεν μας καταλαβαίνουν.Δεν έχω τίποτε παραπάνω να πω παρά μόνο ότι κάποια στιγμή, ίσως και σύντομα θα έρθει η δικαίωση μας!

 12. ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΠΑΝΕ-6, λες «έλεος» για τα greeklish που γράφει η κυρία kon/na (ενώ σε προηγούμενη ανάρτηση έχει εξηγήσει ότι της είναι πιο εύκολο να τα χρησιμοποιεί).Γιατί δεν μας εξηγείς τους λόγους που εσύ μονίμως γράφεις με κεφαλαία γράμματα; Είναι κάποια μέθοδος προβολής της γνώμης σου; Ξέρεις έχω διαβάσει πως άνθρωποι που γράφουν με κεφαλαία γράμματα είναι αλαζόνες και αδιάλλακτοι και προσπαθούν να επιβάλλουν την γνώμη τους.Τώρα που το παρατηρώ, ισχύει αυτή η έρευνα.Εκτός βέβαια κι αν δεν ξέρεις να βάζεις τόνους γι’ αύτο γράφεις και με κεφαλαία.Εν πάσει περιπτώσει, να εστιάζεις σε αυτά που λέει το κείμενο κι όχι στον τρόπο που είναι γραμμένο από την στιγμή που έχει σωστό -και όχι υβριστικό- λεξιλόγιο καθώς και δομή.

  Όσο για το «να βοηθήσουμε να μεταφερθεί το Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο Αγρίνιο», νομίζω ότι δεν χωράει κάποιο σχόλιο.24.000 φοιτητές θα μεταφερθούν στο Αγρίνιο; Κι έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης το Αγρίνιο απο την Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο της να συγκαταλέγεται στα 4 μεγαλύτερα της Ελλάδας; Σύνελθετε!

 13. Γονιός!

  Ναι η πρύτανης σας έφταιξε!Χαρείτε τώρα που μπορείτε γιατί η χαρά σας θα είναι παροδική.Παίζονται βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας αλλά το έργο της Κυριαζοπούλου δεν θα σταματήσει ακόμα και τώρα που έφυγε!!!

 14. kon/na

  Ευχαριστω ‘Παυλο’ για την υποστιρηξη…….οσον αφορα οτι σε αλλεσ πολεισ προσφερουν σιτηση/στεγαση……αυτο λεω απ’την αρχη……και με αγνοουν.

  Κοροιδευουν τα ελληνικα μου επειδη δεν εχουν πειθω λογον ελλειψης επιχηρειματων !

  Ντροπη σ’αυτους! Εγω αληθειες λεω οπως την ζει την πραγματικοτητα το παιδι μου/οι συμφοιτιτεσ του/ και η οικογενεια μου.

  Ενταξι πανε 6; οχι greeklish!

  Γνωριζετε φιλοι αναγνωστες απτεστος Αγγλικη; Μπορουμε να επικοινονουμε ετσι αν θελετε! Δεν πτωουμαι……προσβαλτε με οσο θελετε. Τον εαυτο σας ριχνετε.

  Ο ‘Παυλος εχει δικαιο επισης οσον αφορα τα νοικια που δεν λενε να πεσουν με τιποτα! Που βρισκομαστε….Κολονακι;

  Εμεις οι γονεις πρεπει να λεμε ΕΛΕΟΣ, οχι οι πιρανχα που ετρεξαν προχτες να κολλησουν τα τηλεφωνα/ενοικιαζομενα τους στην πυλη του πανεπιστημιου να προλαβουν την καινουρια ‘φουρνια’……με τιμες ανω τον 230-280 ευρο για 28 τετραγωνικα στην Φιλελληνων/σκοπα!

  ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΙΤΗΣΗ/ΣΤΕΓΑΣΗ σ’αυτους που το δικαιουνται………..και κατεβαστε τιμες!

  Και αυτο, χωρις να συζηταμε τα ακαδημαικα προβληματα.

 15. apostolis

  Με λλενε Γονιό. Μεταμφιέζομαι σε ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά σε Παύλο Κ. Είμαι ένας φοιτητάκος που λέει ότι πεινάει, ενώ στην Πάτρα δεν θα πεινάει.
  Είμαι ένας φοιτητάκος που δεν ολοκλήρωσε την κοινωνική του ζωή στη γενέτειρα του, ούτε στο Αγρίνιο και νομίζει ότι θα την ολοκληρώσει στην Πάτρα.
  Είμαι ένας φοιτητάκος που δεν έχω όλη μέρα τι να κάνω και παίζω με το πληκτρολόγιο.
  Ά! Έχω και μια φίλη ( ή φίλο δεν έχει σημασία) την «Κωνσταντίνα» και κάνουμε το ίδιο.
  ΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ
  Γράψτε και άλλα! χαχααχαχχααχαχαχ. Σας (σε) απολαμβάνουμε

 16. kon/na

  P.S/

  As is plain for all to see, I am a woman who enjoys taking on men and society as a whole when I believe I am in the right. Unfortunately there are not too many women to offer me the support I require, and also not too many men left who can be considered gentlemen. What a sad loss for our Greek society.

  A society reduced to nothing after thousands of years of excellence.

  A shame. No wonder foreigners are enjoying our demise internationally.

 17. kon/na

  Apostoli,

  H kaxupopsia einai pronomio tou agrammatou.

  se prokalo/proskalo na me gnoriseis apo konta……kai tha fas ta logia sou!

  Teleiosa mazi sou.

 18. apostolis

  Προνόμιο του αγράμματου είναι ιδίως τα greeklish (σου).
  Πεινάω….πινάο.χαχαχαχα
  Τελείωsssa μαζί σου.χαχαχαχαχχ
  Γελάω, γελάω. Ο φίλος σου που είναι; δεν θα απαντήσει τίποτα;
  Να απαντήσει με 4-5 ονόματα. Ξέρει αυτός
  Στο διπλανό δωμάτιο με το λαπτοπάκι δεν τον έχεις;χααχαχχαχχ

 19. foititis

  Na organwthoume oloi gia na paroume auta pou mas a3izoun eite edw eite stin patra.Dwrean sitisi kai stegasi gia olous.Katalipsi twra!

 20. ΠΡΟΣΟΧΗ

  Δεν θα συνεχίσω την παρωδία.Το φτηνό χιούμορ, τα αστεία για 12χρονα και η καχυποψία δεν ήταν ποτέ κριτήρια για να συνεχίσω έναν υγιή διάλογο.Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι νομίζει.Την Αγρινιώτικη τακτική και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν δεν την έμαθα και ούτε προτίθεμαι να την ασπαστώ.

  Αν νομίζεις, Apostoli κι αν αυτό σε καθησυχάζει ότι είμαστε 2 άτομα που θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που σπουδάζουν στο Αγρίνιο, τότε σε αφήνω ήσυχο στην άγνοια σου.

  Αν πάλι έχεις διάθεση να ακούσεις όλες τις πλευρές, σε προκαλώ να επισκεφθείς μία μέρα τα τμήματα του Αγρινίου (Γεωργίου Σεφέρη 2, βρίσκονται σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις), και ρώτησε τους φοιτητές που βρίσκονται εκεί να σου πουν την γνώμη τους.

  Είμαι σίγουρος ότι τότε θα κατανοήσεις ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό απ’ όσο νομίζεις.Έως τότε, σχολίαζε ελεύθερα ό,τι θέλεις.Προσωπικά, ό,τι κι αν πεις με αφήνει παγερά αδιάφορο.

 21. kon/na

  Monologo kai leo, den eida na apantisei epi tis ousias kai palli….oute sta ellinika mou, oute sta agglika mou.

  G’autous pou parakolouthoun, edeiksa pos an thelo, grafo Ellinika/Agglika kai……greeklish!

  Den aksizei to xrono mou pia. M’exase…..me to moroudistiko tropo tou.

  Hparxoun omos sostoi/kaloi anthropoi sto Agrinio. Tous exo gnorisei….Elpizo na min thiksame autous.

  Zito sugnomi pou parasirthika sto simeio pou fanike oti exo prohgoumena me tous ntopious.

 22. Μαίρη Τ.

  Βρε κάποιοι Αγρινιώτες, όταν έχει θέμα με το πανεπιστήμιο, τέτοιους διαλόγους θα διαβάζουμε; Τα παράπονά σας στο δήμαρχο αν το τολμάτε και στους άλλους πολιτικούς που θα ψηφίσετε σε λίγες μέρες!!!!! Τι σας φταίνε τα παιδιά και οι γονείς τους;;;; Είμαι Αγρινιώτισα και όλες τις φορές το μέρος των παιδιών παίρνω εδώ μέσα!!! Εδώ ο δήμαρχος ασχολείται μόνο με δημόσιες σχέσεις και φωτογραφίες, ούτε μια λακκούβα δε βουλώνει και εσύ ΠΑΝΕ-6 μας λες συνέχεια πως θα το πληρώσει στις επόμενες εκλογές!!!! Πότε, το 2019;;;; Μας ρεζιλέψατε βρε, δεν το καταλαβαίνετε;;;

 23. alex pav

  Μαιρη Τ. δεν πας να φτιάξεις κανένα τυροπιτάκι..και άσε τα ποστ.το χαψες και εσύ ότι είναι γονείς στην πραγματικότητα αυτοί που γράφουν.
  Διαβάζω τα σχόλια σου. Είναι επίπεδου νοικοκυράς. Την επόμενη φορά να μου φτιάξεις καμιά μαγειρίτσα.πρρρσσσ

 24. ΠΑΝΕ-6

  ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΛΗ…ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ…ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..ΜΑΙΡΗ Τ ΔΕ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ? ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ?…ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΧΩ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟ…ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΔΩΚΑΙ ΤΩΡΑ.

 25. Μεσολογγιτης

  Αυτο που με στενοχωρει, ειναι οτι μολις περασει η ‘μπορα’, κανεις δεν ασχολειται απο τους τοπικους φορεις.

  Τα εχω ξαναπει: οταν θα ξανανοιξει το θεμα, ισως ειναι αργα.
  Ξυπνηστε το δημοτικο συμβουλιο απο την νιρβανα, γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.

  Οσο για την κυρια Κυριαζοπουλου, η καθαιρεση της γεμισε χαρα τον Αιτωλοακαρνανικο λαο.

  Οπως και η συνταξιοδοτηση του κ.Καπλανη απο το ΤΕΙ Δυτικης Ελλαδας.

  Βιος και πολιτεια η Πατρινοι….
  Ολα για παρτη τους, αλλα η Αιτωλοακαρνανια σιγα σιγα ξυπναει.
  Συντομα θα εχετε νέα απο Μεσολογγι.

 26. kon/na

  Mairi T.

  Min anisuxeis ……den eimaste oloi toso fanatikoi, bammenoi kai ageneis…….den deixnoume asebeia esto, se kathe gunaika/voikokura pou tolmaei na upostiriksei ta pisteuo tis. Oi goneis ton paidion kseroume, opos exo ksanapei, oti autoi pou grafoun edo exoun monadiko skopo na xleuazoun, giouxaroun kai prosbaloun ton kathena ……kai ton topo tous. Tous lupamai pou forane paropides.

  Idiaitera lupamai omos pou nomizoun oti oloi emeis ‘oi alloi’ pou upostirizoume kai to topo kai ta paidia…eimaste taxa foitites i to idio prosopo.

  Eftasa sto supmerasma oti auta ta kanoun gia na rixnoun staxtu kai na traboun tin prosoxi olon makria apo to mizon zitima.

  Na katigoriso ki ego kai na po pos pithanon na einai ta klassika politika hooligan tou topou. Autoi mou deixnoun oti mallon den ksepernane ta 20 kai den pisteuo pos einai OUTE foitites AEI/TEI…….isos auto na ftaiei gia ta apothimena tous.

  Oi upoloipoi exoume kapoia thesi stin koinonia kai kseroume ti leme……

  Kai an eisai noikokura, timitiki einai kai auti i thesi kai eisai apo tous ntopious profanos pou exo gnorisei…..tous sostous anthropous pou sernonte sto bourko kai ntropiazonte adikos.

  O Dimarxos sas ontos mono na bgazei ‘selfie’ kserei……gia anabathmisi ton sxolon, tipota.

  Bravo se osous apo esas agnoeite kai apsifeite tin ‘tromokratia’ meson mazikis enumerosis/diktuosis.

 27. Πανέ-6

  Εύχομαι στους φοιτητές να καταφέρουν να φύγουν από αυτό το τίποτα των 110.000 γιδοβοσκών, το επίπεδο των οποίων εκπροσωπείται άριστα εδώ μέσα με σχόλια τύπου: μεταμφιεσμένοι, γραφικός, τον παραδίδω στην κρίση σας κλπ

 28. φοιτητρια -.-

  Ειναι τουλαχιστον ντροπιαστικη η συμπεριφορα ορισμενων σας για το ανθρωπινο ειδος. Η ελλειψη παιδειας φαινεται σε καθε προταση σας. Καλυτερα να ανοιξετε τα ματια σας, σιγουρα δεν εχετε φυγει περα απο τα «συνορα» της τοικης σας κοινωνιας και φτιαχνετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Το τι πιστευετε εσεις για την πολη σας δεν μπορει να βοηθησει τους φοιτητες. Ναι, τα ενοικια στην πατρα και σε καθε μεγαλη πολη ειναι ακριβα, απο την αλλη ομως το βοιοτικο επιπεδο ειναι εμφανως πολυ καλυτερο. Οι φοιτητες δεχονται βοηθειες ειτε μεσω σιτισης ειτε μεσω στεγασης και το τι ηταν το κτιριο που εγινε στεγαση δεν παιζει κανενα ρολο την στιγμη που συμφοιτητες μας εχουν προσβαση σε οσα δικαιουνται με ενα πτυχιο που αναγνωριζεται, και μια σχολη η οποια δεν υποβαθμιζεται απο την εκαστοτε τοπικη κοινωνια. Ενοικιο στο Αγρινιο κατω των 280 ευρω δεν υπαρχει για να μην αναφερω την αθλια κατασταση στην οποια βρισκονται τα σπιτια. Μεχρι και τις αποθηκες τις εχετε μεταρρυθμισει σε ενοικιαζομενα. Σε καθε πολη βρισκω συντοπιτες σας να λενε ποσο χαρουμενοι ειναι που επιτελους «ανοιξαν» τα φτερα τους και εφυγαν μακρια απο αυτον τοπο. Τα ιδια σας τα παιδια πηγαινουν στην Πατρα και ερχονται εκει μονο τα χριστουγεννα και αυτο επεδη πρεπει. Εχετε νιωσει πεινα ή μονο να κοροιδευετε ξερετε ; Εχει μεινει κανενας απο εσας με 50 ευρω να βγαλει το μηνα του και καθε μηνα ; Νομιζετε οτι φοιτητες που τα βγαζουν περα με τοσα λιγα χρηματα θα ερθουν να σας στηριξουν οικονομικα την ταβερνα σας και τις επιχειρησεις σας ;Οποτε θα ηθελα κυριε πανε 6 να μου εξηγησετε και ολοι εσεις που ξερετε να υπεκφευγετε και να ειρωνευεστε αυτους που ξεκαθαρα δεν μπορειτε να καταλαβετε ΠΩΣ το αγρινιο εχει βοηθησει ΕΜΑΣ τους φοιτητες. Αναθεμα αν ξερετε που βρισκετε το πανεπιστημιο. Και επειδη εθελοτυφλειτε αφηστε τα φορουμ σας και βγειτε εξω στην αληθηνι κοινωνια να δειτε τα προβληματα. Ολοι αγαπαμε και υποστηριζουμε τον τοπο μας. Καλο ειναι να ξερουμε ομως μεχρι που μας παιρνει να μιλαμε. Αν εχουμε την νοημοσυνη αρχικα. Κατι που προφανως υπαρχει σε στερηση. Ευχαριστω.

 29. Alex PAv

  φοιτήτρια..κωνσταντίνα, τράβα φτιάξε κανά ιμάμ μπαϊλντί. Την συνταγή με τις κατσαρίδες θέλω. Και άσε την πρόωρη αλληλεγγύη σου στις νοικοκυρές και την κοινωνική αλληλεγγύη.
  Υ.Γ. Καλά τα greeklish σου, ούτε τόνο δεν ξέρεις να βάλεις;χαχαχαχ
  Δεν έπρεπε καν να ήσουν φοιτήτρια Για αυτό σου λέω…κουζινικά και ειμαστε ΟΚ.

 30. φοιτητρια -.-

  κυριε Αλεξ Παβ ( αν εισαι οντως κυριος γιατι το διαψευδεις ) δεν εχω καμια απαντηση στα σχολια σου. Ο κοσμος που μας διαβαζει εχει κριτικη ικανοτητα ευτυχως και καταλαβαινει. Με την συμπεριφορα σας καταφερνετε μονο να μας στρεφετε εναντιον σας. Εχει ο καιρος γυρισματα. Μονο αυτο θα πω. Επιπλεον αν εχεις καλοσυνη εξηγησε μου ο τονος πως μπαινει στα greeklish ?

 31. Alex PAv

  Δεν θα σου εξηγήσω πως ο τόνος μπαίνει στα greeklish αλλά πως στα δύο τελευταία ποστ σου. Ούτε καν είχες το νιονιό να το αντιληφθείς. Α! επειδή ζητάς προηγουμένως «να βγειτε εξω στην αληθηνι κοινωνια», το αληθινή γράφεται με ι και η
  Μπορείς να στραφούν οι φοιτητές εναντίον μας, αλλά πρώτα εσύ πρέπει να στραφείς στην Α’ Γυμνασίου ( είμαι και γενναιόδωρος μαζί σου).

 32. φοιτητρια -.-

  Υπαρχει κατι που λεγεται τυπογραφικο λαθος. Αλλα οπως προαναφερατε ειναι πραγματι θεμα αντιληψης. Ισως βεβαια αν δεν κοιτουσατε που βαζω τονους και ασχολιοσασταν με το πανεπιστημιο της πολης σας να ειχαμε και καλυτερη σταση απεναντι σας. Σας αφηνω να «χτυπηθειτε» λοιπον τωρα. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ .

 33. kon/na

  Alex Pav,

  Epidei exo na ftiakso to ‘imam mpailnti’ pou zitisate tha eimai suntomi alla problepsima ekneuristiki me ta greeklish mou.

  Kon/na kai ‘foititria’ den eimaste mia kai i idia. Me kolakeuetai omos! Poso tha’thela na imoun 20ara palli. Se prohgoumeno post se proskalesa na me deis me ta idia sou ta matia…..otan ksanakatebo agrinio, episkepsi sto paidi mou………..den dextikes!

  O kathigitis pou sxoliazei terma pano apo fb exei dikio. Fobaste! Krubeste! Prokaleite!

  Sou fainetai pos ego ekfrazomai san tin ‘foititria’? Kai giati den koroideueis kai ton ‘foititi’??? Ki autos greeklish xrisimopoihse. Mipos ki auto to prosopo einai o antras mou?!

  Mipos einai mia megali sunomosia?????

  Na’sai kala mikre, m’ekanes kai gelasa.

  Pane-6,
  Sosta auta pou zitas. Den sou pao kontra. Alla nomiza mexri tora pos katalabaines to problima pou antimetopizoume paidia/goneis…. kai pos simerizesai. Den sou tairiazei nomizo na resileuesai mazi me tous allous ‘ntopious’ fanatikous sxoliastes. Autoi ksefugan pro pollou…..

 34. ΠΑΝΕ-6

  ΣΩΠΑ ΜΙΚΡΕ Πανε-6 …ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ? ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ …ΕΙΔΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΔ.ΔΥΟ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΓΩ…ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΜΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝΘΥΜΑΜΑΙ. ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΣ Κ.Τ.Λ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΝΑ ΕΜΠΕΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 280 ΕΥΡΩ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΔΩ. ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ 80 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ…ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ.Τ.Π ΘΕΣ 4 ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΔΩ.

 35. Θανασης

  Κατ΄αρχην οφειλουν και είναι υποχρεωση ολων των φορεων του νομου να εντριφησουν στο διαχρονικο αυτο προβλημα απ΄΄ οπου και αν προερχεται. Οταν προσφερθει ζεστασια, καλοσυνη, φιλοξενια, στους φοιτητες, αψογη συνεργασια με τους γονεις των, αναλυοντας τα προβληματα και προσπαθεια επιλυσης των, ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ το κυριωτερο νομιζω, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ βασικωτατο, στεκια χαλαρα και ζωηρα, προγραμματισμος εκδηλωσεων και πολλα αλλα θα κανουμε μια προσπαθεια για την ομαλη λυση του προβληματος. ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΦΟΡΕΙΣ- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ολοι, μα ολοι μαζι να αντιμετωπισουν καθε ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για το καλο του τοπου μας

 36. Πανέ-6

  Έχει πολύ πλάκα αυτή η κουβέντα. Δεν έμενα και δε μένω στο Αγρίνιο. Εγώ πέρασα σε άλλη πόλη και εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο αξιοπρεπή σε σχέση με αυτό που περιγράφεται για το «πανεπιστήμιο» Αγρινίου. Απλά παίρνω το μέρος των φοιτητών και τους εύχομαι να πετύχουν αυτό που ζητούν.

  Πολύ πλάκα έχει και ο άλλος που μιλάει για ρουφήχτρες και γείτονες που παραμονεύουν στη γωνία για να αρπάξουν τις σχολές της Αιτ/νιας. Μην νομίζεις αγαπητέ ότι όλες οι πόλεις στην Ελλάδα έχουν νοοτροπία χωριού σαν το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο.

  Φυσικά δεν υπάρχει καφές με περισσότερο από 3 ευρώ στην Πάτρα. Η μέση τιμή είναι στα 2,5 ευρώ και στα πιό φθηνά μαγαζιά ξεκινάει από 1,30.

  Τα ενοίκια στην Πάτρα ξεκινούν από 120-130 ευρώ για γκαρσονιέρα και 180 για δυάρι.

  Για το Αγρίνιο για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τιμές, αλλά οι τιμές που ανέφερε ο συνονόματος ΠΑΝΕ-6 για την Πάτρα είναι προϊόν της φαντασίας του και μέρος της ατράνταχτης και πλούσιας επιχειρηματολογίας του.

 37. ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ.ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΗ.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

 38. kon/na

  O.k, …….tora proseksa oti eiste 2 me to onoma ‘PANE/Pane-6…..apeuthinomai kapoies fores s’auton me ta kefalaia grammata, (gia tuxon pareksigiseis)………..telos panton!!!

  Kapoioi milame sobara, gia sobara themata………den geloiopoioume epitides tin katastasi.

 39. Αθηναίος

  Θα ήταν καλό για όλους μας που γράφουμε σχόλια και διαβάζουμε τα άρθρα να χρησιμοποιούνται διαφορετικά ψευδώνυμα/ονόματα για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.
  Επιπλέον, τα σχόλια εμπάθειας, η ειρωνία, η υβριστική επίθεση, καθώς και τα προσβλητικά σχόλια προς γονείς-φοιτητές-τοπικούς καλό θα ήταν να μην υπάρχουν γιατί καλλιεργούν το μίσος και τις διαφορές μεταξύ άγνωστων στην ουσία ανθρώπων.
  Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, αρκεί να είναι κόσμιος και να σέβεται τις αντίθετες απόψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.