Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Παύλος Μοσχολιός: «Οι κοινωνικές δομές να παραμείνουν στα χέρια των δήμων»

Παύλος Μοσχολιός: «Οι κοινωνικές δομές να παραμείνουν στα χέρια των δήμων»

222Με αφορμή υπόμνημα εργαζομένων στις κοινωνικές δομές σχετικά με τη συνέχιση και χρηματοδότηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Π. Μοσχολιός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των δομών άσκησης προνοιακών πολιτικών, με όποιον μανδύα και αν επενδύεται, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
Η στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, είναι ευθύνη της Πολιτείας και των Φορέων της.
Ιδιαίτερα σήμερα, που η κοινωνία μας βιώνει την τεράστια οικονομική κρίση, οι δημόσιες δομές άσκησης προνοιακών πολιτικών πρέπει να διατηρηθούν και ενισχυθούν.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στην ανάπτυξη και λειτουργία δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Ο Δήμος Αγρινίου, έχει δώσει αγώνες για να έχει η Αυτοδιοίκηση την ευθύνη των κοινωνικών δομών και εφαρμόζει από χρόνια συνειδητή, στοχευμένη και συνεπή κοινωνική πολιτική για τους δημότες μας.
Εμμένουμε στη συνέχιση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με επαρκή χρηματοδότηση μέσω του «ΣΕΣ 2014-2020», ώστε να εξασφαλιστεί η κάλυψη όλων των προσφερόμενων θέσεων τέκνων στις δομές αλλά και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις και οι σχέσεις εργασίας των εργαζομένων στις Δομές».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Για ποια στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων μιλάς, κύριε υποψήφιε;; Ποιες είναι αυτές θα μας πεις καμιά φορά;; Εκείνο το γεροντάκι απ’ τα Σιτόμενα – έγραψα σχόλιο και στην ανάρτησή του – δεν είναι μέσα στις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια;;; Ρεζίλι έγινε ο δήμος Αγρινίου με την υπόθεσή του! Αλλά εσύ από πού να το γνωρίζεις;;; Αν κάνουν σχόλια ο κ. Παπαδόπουλος ή ο κ. Ροδίτης που τα λένε έξω απ’ τα δόντια, έχουμε κάποιους ανώνυμους να τους κακοφαίνεται γιατί, λέει, σχολιάζουν συνέχεια!! Και τι τους νοιάζει αυτούς;; Ας μην τους διαβάζουν!!! Το λέω αυτό αγανακτισμένη από άλλα σχόλιά μου που έγραψα πριν λίγο και για το γεροντάκι και για τον παπα – Χριστόφορο της Αγίας Βαρβάρας!! Τι υποκριτές που είστε όλοι σας! Δήμαρχοι και δεσποτάδες!! Να μιλάς εσύ για κοινωνική μέριμνα; Ορίστε, σου φέρνω παράδειγμα το γεροντάκι! Απάντησε! Μπορείς; Έγραψα και στο άλλο σχόλιο γι’ αυτόν και ρωτούσα αν είναι μέσα στους 4.000 φτωχούς που οι κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου βοηθάνε, όπως καυχιέσαι κάθε τόσο!!
    Είναι;;; Απάντα!!! Μπορείς;;;; Αλλιώς, άει παράτα μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.