Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Περί δημοσκοπήσεων από το συνδυασμό Σώκου

Περί δημοσκοπήσεων από το συνδυασμό Σώκου

unnamedΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε ο εκπρόσωπος της παράταξης «Δυτικής Συμπολιτείας» του Θύμιου Σώκου. Μεταξύ άλλων εμμέσως σχολίασε και τη δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας:
«Η παράταξη του θα είναι στο β’ γύρο για να αλλάξει την μοίρα αυτού του τόπου. Αυτό λένε τα γκάλοπ της κοινωνίας.Στις επερχόμενες εκλογές δεν κρίνονται μόνο πολιτικά κόμματα και παρατάξεις αλλά και η αξιοπιστία των Μ.Μ.Ε. και των εταιρειών δημοσκοπήσεων . Στο τέλος κρινόμαστε όλοι.Έχουμε την βεβαιότητα και την σιγουριά ότι ο συνδυασμός μας θα είναι στον β΄ γύρο με στόχο την τελική νίκη», ανέφερε ο κ.Τριανταφυλόπουλος.
Είπε και κάτι άλλο: «Τα συστημικά κόμματα της Ν. Δ και του ΠΑΣΟΚ μπροστά στο φάσμα της εκλογικής τους συντριβής και κατάρρευσής επιστρατεύουν όλες τις μεθόδους για να κρατηθούν στην εξουσία. Τους έχει πιάσει πανικός και πετάνε στο τραπέζι όλα τους τα όπλα. Απειλές Βενιζέλου ότι αν δεν ψηφιστεί το κόμμα του θα πέσει η κυβέρνηση. Πρόθυμοι δημοσιογράφοι ,διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. ,παπαγαλάκια του κιτρινισμού και δημοσκόποι, που ακυρώνουν την επιστήμη της στατιστικής , όλοι μαζί στην Υπηρεσία του συστήματος».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.