Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Περί ΣΔΟΕ και άλλων τινών, από το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου για τη Μαρίνα

Οι συζητήσεις για την Μαρίνα Μεσολογγίου συνεχίζονται, μετά μάλιστα και τη νέα διάσταση που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Γιάννης Αγγελόπουλος μιλώντας στο agrinionews.gr (ΕΔΩ). Στο θέμα αναφέρεται με σημερινή του ανακοίνωση ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου. Μια ανακοίνωση (το agrinionews επιφυλάσσεται και δεν την υιοθετεί) που για τους… μυημένους έχει νόημα. Για τους υπόλοιπους απλώς κάνει πιο θολό το τοπίο για ένα ζήτημα που προφανώς έχει πολλές παραμέτρους.Αναπόφευκτα το θέμα θα απασχολήσει και το επόμενο διάστημα.XH7B1202

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου είναι η εξής:

Το ΣΔΟΕ μας πληροφόρησε δια του τύπου , ότι εντόπισε εικονικά τιμολόγια σε Μαρίνα της Δυτικής Ελλάδος, αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Γνωρίζουμε από καιρό ότι γίνονται κόλπα ( έχουμε στα χέρια μας καταγγελία στο ΣΔΟΕ, Ιταλού ιδιοκτήτη σκάφους) και ότι ο Ολλανδός προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήμα με κάθε μέσο!

Ο συνεταίρος του, κος Αγγελόπουλος στο διαδίκτυο ήταν σχεδόν σαφής : Τα εικονικά τιμολόγια αφορούν το πάρκιν σκαφών στο Μεσολόγγι. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο κος Λουκόπουλος πριν αποπεμφθεί έστησε την ομάδα του με τον αδερφό του στην προεδρία της εταιρίας, μαζί με οικογενειακούς φίλους από παλιά…  Από την «παπαδοπουλκαλιαμπάκεια» εποχή φτάσαμε αισίως στην «λουκούλλεια» εποχή. Ο Μεγαλοπρεπής Πρόεδρος Αλέξανδρος Λουκόπουλος επιβεβαίωσε τον έλεγχο δια της διαψεύσεως!!

Το ζήτημα όμως, για όσους αντιλαμβάνονται έστω και ελάχιστα, είναι, το τι πράττουν οι άλλοι της Λιμενικής Επιτροπής, που υποτίθεται  ότι είναι οι θεματοφύλακες του Δημοσίου συμφέροντος . Οι scouter του Κόμματος τους επέλεξαν για αυτό ακριβώς τον λόγο. Για να είμαστε απολύτως σαφείς, διακρίνουμε μια «δυστοκία» στην επιλογή νέων παικτών (επειδή δεν θέλουν να μπει «γκολ», αγνοούν τούς δεινούς… γκολτζήδες).

Οι περίφημοι υπόλοιποι της Λιμενικής Επιτροπής, είναι αφελείς ή συμπράττουν σιωπηρά;

Ο Διδασκάλου πόσο θα προβληματίζεται ακόμη, για το μέγα αυτό ζήτημα; Κατάλαβε ότι ο Αγγελάκας του έδωσε χοντρή και μακριά σκυτάλη… Είναι στην κορυφή της Διοίκησης (αποκεντρωμένη) και θα έπρεπε σε μια εποχή δύσκολη για την χώρα,  να εστιάζει στην νομιμότητα και τον ανταγωνισμό και όχι να τον απασχολούν τόσο πολύ οι κομματικές ακροβασίες, που μόνο ζημιά προκαλούν.

  • Είμαστε αναγκασμένοι, ως έχοντες νόμιμο συμφέρον, να επανέλθουμε συντόμως…

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.