Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Περιέφερε το σκύλο του που σκότωσαν στο χωριό για διαμαρτυρία

Περιέφερε το σκύλο του που σκότωσαν στο χωριό για διαμαρτυρία

Ένα παράδοξο και μάλιστα λυπηρό περιστατικό που αναδεικνύει την σκληρότητα και την αναλγησία ορισμένων ασυνείδητων συνέβη σε χωριό του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινιου.

Για πολλούς κατοίκους που μένουν μόνιμα όλο το χρόνο σε αυτή την ορεινή περιοχή ένας σκύλος είναι η μοναδική πιστή συντροφιά.

Δυστυχώς όμως κάποιοι ασυνείδητοι δεν αντιλαμβάνονται αυτήν την ιδιαιτερότητα και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο. Όπως μας ενημέρωσε το τοπικό Blog maxi-koromilias σε επιστολή που απέστειλε στο agrinionews μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε  έναν εκ των χωριανών του καθώς πηγαίνοντας το πρωί να βρει το σκύλο του διαπίστωσε ότι αυτός είχε βρεί άσχημο τέλος καθώς κάποιος επέλεξε να το θανατώσει δίνοντας του τις περιβόητες φόλες.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μέσα στην απελπισία του και πολύ στενοχωρημένος επέλεξε έναν παράδοξο τρόπο να διαμαρτυρηθεί στον ασυνείδητο συγχωριανό του που το έκανε αυτό αλλά και σε όσους σιωπούσαν: Έβαλε το άψυχο ζώο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του και το περιέφερε ως το καφενείο του χωριού, φέρνοντας έτσι με αυτό το τρόπο αντιμέτωπους με την αποκρουστική αυτή πράξη τον πιθανό ένοχο αλλά και όσους  συγχωριανούς του γνώριζαν κάτι και σιωπούσαν.

Όπως και να έχει η έλλειψη ανθρωπιάς προκαλεί πολλούς και υποκειμενικούς τρόπους αντίδρασης από τον καθέναν μας…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.