Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για δύο σημαντικά έργα στο Νομό

Περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για δύο σημαντικά έργα στο Νομό

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκαν περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για τα παρακάτω έργα:

 «Ύδρευση Τοπικού Διαμερίσματος Κόνισκας από Βαθύρεμα» στην Αιτωλοακαρνανία. Το έργο αφορά υδρομάστευση στη θέση Βαθύρεμα με όλα τα επιμέρους έργα (δρόμος προσπέλασης, αγωγοί, δεξαμενές κ.ά.) με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Κόνισκας, Δήμου Θέρμου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

 «Βελτίωση Οδού Πρόσβασης Χ.Υ.Τ.Α. 2ης Γ.Ε.Ν. Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας» (Παλαίρου) Επίσης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου κηρύσσεται αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για λόγους δημοσίας ωφελείας και συγκεκριμένα για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση Οδού Πρόσβασης Χ.Υ.Τ.Α. 2ης Γ.Ε.Ν. Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας» συνολικού εμβαδού 31.584,6 τετ. μ. Η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ του Δημοσίου και με δαπάνη του Δημοσίου, η οποία θα αντιμετωπιστεί με δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που ειδικότερα έχουν ενταχτεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησος-Ιόνιοι Νήσοι» για έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.