Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Περιμένει τη Φιορεντίνα ο Παναιτωλικός

8Ο Παναιτωλικός αναμένει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα την απάντηση της Φιορεντίνα, στην πρόσκληση που της έχει απευθύνει για φιλικό στο Αγρίνιο, για τον κοινό εορτασμό των 90ών γενεθλίων των δύο ομάδων.
Η μεταγραφική περίοδος έχει παρέλθει για τον Παναιτωλικό – καθώς δεν θα προβεί σε κάποια κίνηση στις ημέρες που απομένουν – κι έχει δώσει τη σειρά της στην εορταστική.
Ανάμεσα στις άλλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο φιλικό στο Αγρίνιο, με γνωστό αντίπαλο, τον προσεχή Μάρτιο κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου έχει απευθυνθεί στη Φιορεντίνα, η οποία κι αυτή έχει ιδρυθεί το 1926 και συμπληρώνει 90 χρόνια από την ίδρυσή της να έρθει Ελλάδα για των κοινό εορτασμό των γενεθλίων.
Μάλιστα, στον Παναιτωλικό αναμένουν άμεσα – εντός της ερχόμενης εβδομάδας – την προφορική απάντηση της ομάδας από τη Φλωρεντία και τρίτη στη φετινή κατάταξη της Serie A.
Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης οι διοικούντες τον Παναιτωλικό θα απευθυνθούν σε άλλη ομάδα.

sport24.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.