Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Περιοδεύουν τα κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας

unnamed (2)

Κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας επικοινωνούν αδιάκοπα με το λαό της Αιτωλοακαρνανίας, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστούν τις αγωνίες και τις γνώμες των πολιτών και να συζητήσουν μαζί τους, τις πολιτικές προτάσεις του μετώπου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Χθες Παρασκευή 11/9/2015, τις πρωινές ώρες, έγιναν επισκέψεις από κλιμάκιο υποψηφίων σε Δημόσιες υπηρεσίες του Αγρινίου, ενώ πρωί και απόγευμα μοιράστηκε ενημερωτικό- πολιτικό υλικό στο κέντρο και στην αγορά της πόλης.
Επίσης άλλο κλιμάκιο από υποψηφίους βουλευτές και μέλη της ΛΑ.Ε. επισκέφθηκαν το Θέρμο και συνομίλησαν με τους κατοίκους για της προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας και τα τοπικά προβλήματα της περιοχής.
Το βράδυ της ίδια μέρας ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Γαλατάς συμμετείχε σε πάνελ της Αχελώος TV, με υποψηφίους των άλλων κομμάτων.
Κοινή διαπίστωση σε όλες τις εξορμήσεις και παρεμβάσεις των υποψηφίων βουλευτών και των μελών της ΛΑ.Ε. η μεγάλη απήχηση των προτάσεων της Λαϊκής Ενότητας για εναλλακτική λύση ενάντια στα μνημόνια και στο βρόχο του φαύλου χρέους, που πνίγει τη χώρα και η μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για στήριξη στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

unnamed (1)

Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Κολοβός, Θανάσης Γαλατάς και Βαλάντη Ευπατρίδη, στην επίσκεψή του στα Δικαστήρια Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.