Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στις 31 Μαρτίου

Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στις 31 Μαρτίου

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου προκηρύσσει το 25ο Ατομικό Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα 2013, για τους νομούς  Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας και Αιτωλοακαρνανίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Κτήμα Διαμαντή”, στον κόμβο Κουρλαμπά επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 111 (στροφή προς Χαλανδρίτσα). Έναρξη αγώνων 9:00. Παράβολο συμμετοχής, 3 ευρώ.

Την προκήρυξη καθώς και τη Φόρμα Συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης http://www.essp.gr/ ενώ οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Υπεύθυνοι για ερωτήσεις και διευκρινήσεις: Γιώργος Γεωργόπουλος τηλ. 6988 24 6711 και Διαμάντης Νίκος τηλ. 6942 45 5643.

Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 8:00 ως τις 9:00, αυστηρά, για την οριστική επιβεβαίωση συμμετοχής με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.

Οι μαθητές/μαθήτριες που θα προκριθούν, θα μπορούν να λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα που έχει προκηρύξει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.