Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Περιόδευσαν στο Νομό Καλαντζής-Παπανικολάου

Περιόδευσαν στο Νομό Καλαντζής-Παπανικολάου

Συνεχίσθηκαν και χθες σε περιοχές της Αιτωλoκαρνανίας οι περιοδείες βουλευτών, στελεχών και εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις και προτάσεις της παράταξης εν όψει των εκλογών της Κυριακής.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου επισκέφθηκε το Αγρίνιο όπου συναντήθηκε με τοπικά και νομαρχιακά στελέχη, πολίτες καθώς και εκπροσώπους φορέων. Ο κ. Παπανικολάου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας Κ. Ρόκο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν κυρίως τα μεγάλα οδικά δίκτυα και τις αγροτικές υποδομές που σήμερα βρίσκονται σε στασιμότητα. Όπως τονίσθηκε, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής καθώς και οι μεταφορές θα πρέπει να υποστηριχθούν ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης του νομού.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περιοδεία στην Αιτωλ/νία πραγματοποίησε και ο π. Υπουργός Γιώργος Καλατζής, ο οποίος διαδοχικά επισκέφτηκε τις Φυτείες Ξηρομέρου, την Κατούνα και την Βόνιτσα του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες επισημαίνοντας την σημασία και κρισιμότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εγγυάται την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το νόμισμα του ευρώ, την ασφάλεια και την ανάπτυξη μέσα από στοχευμένο οικονομικό πρόγραμμα που διασφαλίζει τόνωση και ενίσχυση της αγοράς σε κάθε επίπεδο.
Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική σε πολιτικές θέσεις και προτάσεις που ενέχουν σοβαρό βαθμό επικινδυνότητας για την χώρα και την προοπτική της. Κάλεσε δε τους πολίτες με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή να βάλουν τέλος σε κάθε σενάριο οπισθοδρόμησης, προσερχόμενοι στις κάλπες με νηφαλιότητα και λογική. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Βόνιτσα, ο π. Υπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νίκο Σολδάτο, αντιδημάρχους καθώς και δημοτικούς Συμβούλους του δήμου, με τους οποίους συζήτησε τοπικά θέματα που αφορούσαν τον τουρισμό και την αγροτική οικονομία.
Οι περιοδείες των κλιμακίων στα οποία συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές, ο πρόεδρος καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ, συνεχίζονται και σήμερα σε περιοχές και δήμους του νομού.

Ο Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΤΕΕ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.