Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πετράκης: Να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο στόχος μας

Πετράκης: Να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο στόχος μας

hjlj;jhk;jkΆκρως ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του παρά το καλό ξεκίνημα και το αήττητο που έχει, δεν πρέπει να ξεχνάει ποιος είναι ο στόχος της (εννοώντας φυσικά την παραμονή).

«Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν σήμερα σε δύσκολες συνθήκες για ποδόσφαιρο με τη ζέστη και την υγρασία που επικρατούσε. Ιδιαίτερα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της δικής μου ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια και την καλή οργάνωση και πειθαρχία που είχαμε στο παιχνίδι μας και το καλό αποτέλεσμα που καταφέραμε και πήραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.

Στο πρώτο ημίχρονο αν και ελέγχαμε το παιχνίδι απειληθήκαμε από κάποια στημένα και από κάποια λάθη δικά μας. Στο ίδιο διάστημα είχαμε νομίζω καλή επιθετική παρουσία αλλά όχι καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε περισσότερο στα κομμάτια που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο και κινδυνέψαμε μόνο από δύο σουτ ενώ είχαμε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να πάρουμε το παιχνίδι με τον Αναστασάκο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι αυτό ήδη αποτελεί παρελθόν για εμάς και σκεφτόμαστε από τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτώμενος για το αν το καλό ξεκίνημα του Εργοτέλη ανοίγει την όρεξη των κρητικών και για κάτι περισσότερο από την παραμονή, ο κ. Πετράκης είπε:

«Τίποτα στον κόσμο δε μεγαλώνει πολύ γρήγορα και ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα πέφτει και πολύ γρήγορα. Είμαστε στην αρχή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μετρημένοι και μετριόφρονες και να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο στόχος μας».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.