Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Πετυχημένος ο χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου

Πετυχημένος ο χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών δήμου Αγρινίου:

To Δ.Σ. του Συλλόγου
To Δ.Σ. του Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου την 08-02-2015 στο Studio ΄΄ΠΙΘΑΡΙ΄΄. Παρά τις δυσμενείς επικρατούσες συνθήκες (καιρικές και διαδιδόμενες ιώσεις) ο φιλόξενος χώρος γέμισε από παιδικές χαρούμενες φωνές και από γονείς, όπου πραγματικά απόλαυσαν τις εκπλήξεις και το πρόγραμμα το οποίο επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Βασίλειος Kαρακώστας, πρόεδρος ΚΟΙΠΑ Δ.Αγρινίου.

Ο Νίκος Ταφιάδης
Ο Νίκος Ταφιάδης

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Ταφιάδης δήλωσε : Ο Σύλλογός μας καταστατικά αποβλέπει στην υλοποίηση κάθε ενδεικνυόμενης ενέργειας, που αποσκοπεί στην καλύτερη λειτουργία των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου. Πέραν του θεσμικού ρόλου που κατέχει, προσπαθεί από την ίδρυσή του(2002) να είναι ουσιαστικός υποστηρικτής της παιδαγωγικής διαδικασίας. Αυτό αναμφισβήτητα πραγματώνεται με την ποικιλόμορφη βοήθεια, που ανά πάσα στιγμή προσφέρει και που ταυτόχρονα αναβαθμίζει το ρόλο του σε γόνιμο. Σημειώνεται δε ότι οι παραγωγικές δράσεις του είναι συνάρτηση της οικονομικής του δυνατότητάς του, η οποία πηγάζει αποκλειστικά από τις συνδρομές των γονέων/κηδεμόνων. Συγκεκριμένα η καταλυτική βοήθεια, που προσφέρθηκε από το σύλλογό μας από την έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου 2013 εώς σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 6.144,69€.
Επίσης είναι γνωστό ότι ο Δήμος Αγρινίου αποτελεί τη μοναδική Δημοτική Αρχή, που δεν έχει τροφεία και συγχρόνως προσπαθεί με τον υπάρχοντα υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, που διαθέτει, να καλύπτει ανάγκες των παιδικών σταθμών. Επιβεβλημένη καθίσταται και η αναφορά τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο βοηθητικό προσωπικό, που δραστηριοποιείται στου δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με προσφορά αξιοσημείωτη. Θεωρούμε ότι με την υπάρχουσα συνεργασία, μπορεί να παρακαμφθεί αρκετός χρόνος, που θα αποτελούσε τροχοπέδη στην δυναμική και την αποτελεσματικότητα του κοινού μας έργου. Στα πλαίσια αγαστής συνεργασίας η ΚΟΙΠΑ Δ.Αγρινίου με ομόφωνη απόφασή της, διάθεσε κατάλληλο χώρο όπου μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται επαρκώς οι λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου.
Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογός μας συμβάλλει τα μέγιστα για την επίτευξη των επιβεβλημένων στόχων. Ευελπιστούμε ότι με την συμμετοχή όλων μας, στο βαθμό, που μας επιτρέπεται και μας αναλογεί, θα πράττουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας…

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Ταφιάδης Νικόλαος Λιαπίκου Ελένη

ImageHandler.ashx

Untitled-3

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.