Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πηνελόπη Σιδηρά: Αξίζουμε περισσότερα

Πηνελόπη Σιδηρά: Αξίζουμε περισσότερα

10923498_820744947964934_3561581967648948981_nΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη στην Ι.Π. Μεσολογγίου, με το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας να στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, διαπιστώνοντας, όπως άλλωστε φάνηκε και απ’ τη μαζική συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων, συσπείρωση δυνάμεων και αισθητή αύξηση των ποσοστών, σε σχέση με τα δημοκοπικά ευρήματα των τελευταίων μετρήσεων.

Σε κλίμα αισιοδοξίας, η υποψηφία βουλευτής Πηνελόπη Σιδηρά, τόνισε στην ομιλία της ότι η Αιτωλοακαρνανία αξίζει περισσότερα, όπως ακριβώς και το ΠΑΣΟΚ…

Ακολουθεί ο χαιρετισμός που απηύθυνε στην εκδήλωση η κα. Σιδηρά:

Φίλες και φίλοι καλησπέρα,

Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ μαζί σας.

Δεν θα συμμετείχα, όμως, σήμερα εδώ αν δεν πίστευα ότι υπάρχει μέλλον για τον τόπο και την παράταξή μας….

Είμαι εδώ πάνω από όλα από φιλότιμο για να βοηθήσω, τώρα, στα δύσκολα. Kατάλαβα ότι όσοι έπαιρναν από το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια τώρα δεν είναι εδώ ούτε όσοι πλήγωσαν την παράταξη και τη χώρα μας….

Εγώ φίλοι μου, όταν χαλάει κάτι στο σπίτι μου το φτιάχνω, δεν αλλάζω σπίτι, δεν το εγκαταλείπω.

Όσοι πιστεύουν ότι ο τόπος μας δεν έχει μέλλον, δεν έτυχε ποτέ να κοιτάξουν κατάματα την ιστορία του, την ομορφιά του, την περηφάνια των ανθρώπων του. Δεν θέλησαν να δουν την αλήθεια. Το ίδιο λάθος κάνουν και με το ΠΑΣΟΚ.

Ξεχνούν τι προσέφερε η Δημοκρατική μας Παράταξη, ψάχνουν αλλού να στεγάσουν τις ελπίδες τους. Σύντομα όλοι αυτοί θα ξανάρθουν. Γιατί θα καταλάβουν – πολύ σύντομα, αμέσως μετά τις εκλογές- ότι το μόνο ασφαλές καταφύγιο στην Ελλάδα σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ

– Το κόμμα που λέει την αλήθεια

– Το κόμμα που δεν αποποιήθηκε ευθύνες

– Το κόμμα που σήκωσε όλο το βάρος.

Το ΠΑΣΟΚ, που, ως κληρονόμοι μιας σπουδαίας παράδοσης, καλούμαστε σήμερα εμείς να το οδηγήσουμε ξανά εκεί που του αξίζει. Και αξίζει περισσότερα.

Ακόμη περισσότερα όμως αξίζει η Αιτωλοακαρνανία.

Στις 25 Γενάρη κάνουμε μια νέα αρχή. Απαλλαγμένοι πια από καταστάσεις που μόνο ζημιά έκαναν στο κόμμα, κοιτάμε μπροστά και ως δύναμη ευθύνης και σταθερότητας δίνουμε από κοινού τον αγώνα για να δούμε ξανά τον τόπο μας να προοδεύει, τους συμπολίτες μας να χαμογελούν.

Όχι κάνοντας θαύματα, όπως υπόσχονται κάποιοι. Με σκληρή δουλειά, με το πρόγραμμά μας, με σταθερά βήματα, με κόπο. Εμείς, οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που παλεύουμε καθημερινά, οι άνθρωποι που ξέρουμε να δουλεύουμε μπορούμε να το πετύχουμε.

Και από εδώ, απ’ την Ιερά Πόλη της Ελευθερίας, θέλω να το πω ξεκάθαρα: Ναι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, …όμως θέλει αρετή και τόλμη και η δημοκρατία.

Την Κυριακή κρινόμαστε όλοι. Και εκείνοι που παίζουν με τους θεσμούς και εμείς που υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο. Και ποιο είναι αυτό; Το δικαίωμα και το καθήκον της χώρας να συνεχίσει.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους πολίτες και λέμε ότι η Αιτωλοακαρνανία μπορεί, η Ελλάδα μπορεί. Και το ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ του αγρότη, του εργάτη, του νέου επιστήμονα, είναι εδώ να εγγυηθεί ότι υπάρχει μέλλον για εμάς και το πιο σημαντικό να εγγυηθεί ότι υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ….

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.