Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Πιέζει η Πάτρα για να στείλει σκουπίδια στο Αγρίνιο!

271kdΜπορεί οι Αχαιοί να το παλεύουν για να πάρουν τα πανεπιστημιακά τμήματα ωστόσο κάτι επιδιώκουν να στείλουν προς το Αγρίνιο… Τα απορρίμματά τους.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα (patratimes.gr) ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης επιμένει να θέλει να μοιράσει τα σκουπίδια της πόλης του στους ΧΥΤΑ Φλόκας και Αγρινίου.
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου του Πύργου ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ηλείας κ. Λιατσής αναφέρθηκε στην ενημέρωση που είχε από τον ομολογό του της Πάτρας  για το καυτό πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπίσει η Αχαϊκή πρωτεύουσα στο ζήτημα των σκουπιδιών, δεδομένου ότι ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας έχει εξαντλήσει τα όριά του.
Η κ. Λιατσής αναφέρθηκε στην επιστολή Πελετίδη προς τους συναδέλφους του δημάρχους και την δραματική έκκληση για χείρα βοηθείας  αφού, όπως ανέφερε, σύντομα η Πάτρα θα πλημμυρίσει στα σκουπίδια και θα φτάσει στο ίδιο αδιέξοδο του Πύργου και της Τρίπολης.
Σύμφωνα με την επιστολή, ο κ. Πελετίδης βρίσκεται σε αναμονή απάντησης αιτήματός του για μεταφορά 50.000 τόνων στο Φλόκα Αχαίας και 10.000 τόνων στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Aιτωλοακαρνάν

    H πρύτανις … Ότι πει η πρύτανις και η άμεμπτη Σύγκλητος Πατρών (Και πασών των Ρωσιών) …

  2. Απολ

    Να ρωτήσουμε την κυρία Κυριαζοπουλου και τη Σύγκλητο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.