Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Πιέζει ο κόσμος για Χάβο!

Πιέζει ο κόσμος για Χάβο!

11Tα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» από χθες στο Αγρίνιο για αναζήτηση τεχνικού. Η νέα πεντάρα που δέχθηκε η ομάδα σε συνδυασμό με την αγωνιστική καθίζηση των παικτών και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των οπαδών έχουν προβληματίσει τη διοίκηση, η οποία τρέχει και δεν φτάνει.

Μεταξύ ξένων προπονητών που έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικότητας (Μάουρερ, Στεφάνοβιτς, Γκρανέρο, Φερέρα και άλλων) αλλά και λίγων Ελλήνων που είναι σε θέση να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο κινούνται οι Κωστούλας και Μπελεβώνης.

Από την πλευρά τους, έντονη είναι η επιθυμία των οπαδών να ξαναδούν τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του Παναιτωλικού και δεν αποκλείεται η πίεση που δέχεται η διοίκηση να επαναφέρει τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου να φέρει αποτελέσματα. Εστω κι αν οι δυο πλευρές δεν χώρισαν με τον πιο φιλικό τρόπο…

sentragoal.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. comments

    Παρα την επιτυχημένη πορεία του κ.Χαβου,η επιλογή του ειναι τώρα παρακινδυνευμένη,γιατί ειναι πιθανόν να υπονομευθεί απο τους ψιθύρους και τα “στάλεγα εγώ”,που αφθονούν τόσο εντός ,όσο και κυρίως εκτός διοίκησης.Στη πρώτη στραβή(που στο ποδόσφαιρο ειναι στην ημερήσια διάταξη)θα αρχίσουν τα όργανα..Ας μεριμνήσει για κάτι άλλο η διοίκηση.Αργεί βέβαια χαρακτηριστικά.Ιδωμεν..

  2. Χάρης Π.

    Ο Παναιτωλικός πάσχει από παράγοντες και τεχνικό διευθυντή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.