Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Πλήθος κόσμου στην ομιλία Μωραϊτη στην Αμφιλοχία (φωτο+video)

Πλήθος κόσμου στην ομιλία Μωραϊτη στην Αμφιλοχία (φωτο+video)


«Χτυπηθήκαμε όσο κανείς άλλος, αλλά είμαστε, εδώ, είμαστε όρθιοι. Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες αποφάσεις και το ΠΑΣΟΚ, είναι εκείνη η δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού, δεν θα πάνε χαμένες. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές», είπε και την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην Αμφιλοχία, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο υφυπουργός, αναφέρθηκε στο κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, ζητώντας από τους πολίτες, να εμπιστευτούν ξανά το ΠΑΣΟΚ, που όπως είπε «στην δύσκολη στιγμή, ήταν αυτό που δεν φυγομάχησε, πήρε δύσκολες αποφάσεις και κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, όταν οι άλλες πολωτικές δυνάμεις, είτε φυγομαχούσαν , είτε επέλεγαν τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας.»
Τον υφυπουργό, προλόγισε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, που μεταξύ άλλων εξέφρασε τις ευχαριστίες του δήμου για τα έργα, μικρά και μεγάλα που υλοποιούνται στην περιοχή, με την προσωπική παρέμβαση του υφυπουργού. Μίλησε για έργα ζωής, που όλα έχουν σχέση με τον Θάνο Μωραΐτη, χαρακτηρίζοντας τον αποτελεσματικό και υπέρμαχο της αποκέντρωσης.
Στην ομιλία του ο υφυπουργός , αφού αναφέρθηκε στην κρίσιμη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, για τις δύσκολές αποφάσεις, που πλήγωσαν μεγάλο μέρος του λαού, είπε πως μπορεί να κοιτά τους πολίτες στα μάτια, έχοντας πειστεί πως ότι έγινε, έγινε για το καλό της πατρίδας. «Δεν ήμουνα τρελός στα 40 μου, να πάρω τέτοιες αποφάσεις. Θα μπορούσα να φύγω και να φτιάξω ένα αριστερό – επαναστατικό προφίλ. Δεν το έκανα όμως.» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Θάνος Μωραΐτης, τόνισε στη συνέχεια πως όλοι πρέπει να δούμε το γιατί η Ελλάδα έφτασε ως εδώ και μαζί να χτίσουμε μια τέτοια κοινωνία και ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα, που δεν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί.
«Να μιλήσουμε για την καταστροφική πενταετία του Καραμανλή, αλλά να δούμε και τις δικές μας ευθύνες., να πούμε αλήθειες και να αφήσουμε πίσω μνας πρακτικές και συμπεριφορές που μας πλήγωσαν», τόνισε ο υφυπουργός.
Στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθηση πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές: «Είμαστε αυτοί που παλεύουν για να αλλάξει η Ελλάδα, έχουμε σχέδιο, που μπορεί να φέρει ξανά την ανάπτυξη, την στιγμή που οι άλλοι, είτε δεν έχουν πρόταση, είτε φτάνουν στο σημείο να χαίρονται με την κρίση για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους. Το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι πρώτο κόμμα, μπορούμε να σπάσουμε την αποχή, να μιλήσουμε σε όσους έχουν πικραθεί και να τους πούμε πως είμαστε αυτοί που έχουν ξεκάθαρο σχέδιο για την επόμενη μέρα, που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κλίση και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη. Να τους εξηγήσουμε πως οι θυσίες που έκαναν δεν πρέπει να πάνε χαμένες»
Ο υφυπουργός , εξέφρασε την αισιοδοξία πως η χώρα μπορεί να έχει επόμενη μέρα και αναφέρθηκε στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ακόμη, απαρίθμησε εν τάχει τις μεγάλες παρεμβάσεις που γίνονται στην περιοχή και που όπως είπε, θα αφήσουν τα αναπτυξιακό τους αποτύπωμα, όπως το αρδευτικό του κάτω Βάλτου, το φράγμα των Αχυρών, ο οδικός άξονας Ακτιο – Αμβρακία, η σύνδεση του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια οδό κ.α.
«Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες αποφάσεις, και η πρώτη και πιο κρίσιμη απόφαση, είναι αύτη της Κυριακής των εκλογών. Ας εμπιστευτούμε τους ανθρώπους μας, για μια νέα πορεία, με άλλα μυαλά. Ας πάρουμε μαζί τις μεγάλες αποφάσεις, για να ξεφύγουμε από την σημερινή γκρίζα πραγματικότητα. Η νίκη μπορεί να είναι δική μας», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλά του στην Αμφιλοχία , ο Θάνος Μωραΐτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.