Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Πλήθος κόσμου στο κέντρο για τους αγώνες δρόμου

Πλήθος κόσμου στο κέντρο για τους αγώνες δρόμου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου για να χειροκροτήσει την προσπάθεια μικρών και μεγάλων αθλητών που πήραν μέρος στον ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) «Μιχάλης Κούσης» και στους αγώνες των 5χιλιομέτρων  ανδρών γυναικών και μαθητών-μαθητριών Λυκείου και ενός 1 χιλιομέτρου για μαθητές –τριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

Η καλοκαιρία επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τη μεγάλη προσέλευση κόσμου στην κεντρική πλατεία όπου μέχρι πριν λίγο συνεχίζονταν οι βραβεύσεις και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα. Αξιοσημείωτη πάντως η μεγάλη συμμετοχή  στους αγώνες ενώ οι νικητές του ημιμαραθωνίου είναι οι Γιώργος Καραβίδας (αθλητής της ΑΕΚ με χρόνο 01:10:08) δεύτερος ο Αντώνης Παπαδημητρίου (του Άρη με χρόνο 01:11:11) και τρίτος ο Μαροκινός  Αμπντελαντίφ Ελ Αρφαουί με χρόνο 01:11:45. Στην πρώτη τριάδα των γυναικών τερμάτισαν οι Μ. Γαζέα (του συλλόγου ΑΓΕ Ζακύνθου με 01:17:26) στη δεύτερη θέση η Σοφία Ρήγα (του Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων με 01:20:27) και στην τρίτη θέση η Ντενίζ Δημάκη (του ΓΑΣ Ιλισού  με 01:21:05).

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα θα υπάρξει νεώτερη ανάρτηση. Δείτε φωτό από την εικόνα της πλατείας την ώρα του τερματισμού:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.