Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Πλησιάζει η ώρα ανακοινώσεων για Σταμάτη

Πλησιάζει η ώρα ανακοινώσεων για Σταμάτη

Ανακοινώνει συνεργασία με Καμμένο ο Σταμάτης. Πλήθος αιτήσεων για υποψηφιότητες…

Θέμα ίσως ημερών ή και ωρών (ίσως και…24ώρου) είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας του ανεξάρτητου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας (διαγραφέντα από τη ΝΔ)  Δημήτρη Σταμάτη με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου. Ο έμπειρος βουλευτής του νομού εξακολουθεί να μην ανακοινώνει κάτι και στους δημοσιογράφους να λέει ότι «θα μάθετε σύντομα», αλλά είναι κοινό μυστικό ότι θα ανακοινώσει-το πιθανοτερο- αύριο Παρασκευή τη κάθοδο του στην εκλογική μάχη με το νέο σχηματισμό.
Ο τρόπος που θα επιλεγεί η κοινοποίηση είναι ακόμη άγνωστος, αν δηλαδή θα δοθεί συνέντευξη τύπου ή θα εκδοθεί κάποιο δελτίο, αλλά δεν θα είναι παράξενο αν ανακοινωθεί ιντερνετικά, ειδικά μέσω των social media.
Είναι επίσης κοινό μυστικό ότι το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος δεν θα έχει μόνο γνωστά πολιτικά πρόσωπα, αλλά ζητά επί της ουσίας και βιογραφικά από φίλους και όσους νιώθουν ιδεολογικά κοντά του, για να πολιτευθούν για πρώτη φορά.
Ο τρόπος πάντως που επικοινωνεί ο κ. Σταμάτης με το κοινό του νομού με το facebook ή γενικότερα με τα ηλεκτρονικά μέσα, είναι συμβατός με τη μεγάλη κινητοποίηση που έχει γίνει και στο Αγρίνιο και το νομό για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ήδη έχουν γίνει τα πρώτα γκρουπ φίλων στο facebook ένα από τα οποία αριθμεί εκατοντάδες άτομα. Αυτός είναι άλλωστε και ο τρόπος επικοινωνίας που φαίνεται να προτιμά και ο αρχηγός του νέου κόμματος, Πάνος Καμμένος

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.