Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ποια έργα ύδρευσης εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ

Ποια έργα ύδρευσης εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ

Έντεκα νέα έργα ύδρευσης και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσονται στο ΕΣΠΑ με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Πρόκειται για έργα που χρηματοδοτούνται από τον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στη Δυτική Ελλάδα», με δικαιούχους τους οικείους Δήμους ή τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης και αφορούν στον εκσυγχρονισμό ή στην αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης.

Τα έργα ύδρευσης που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ με την απόφαση του Περιφερειάρχη και αφορούν την περιοχή του Αγρινίου και τη Κατούνα είναι τα εξης:

– Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης στις περιοχές Γκένοβα, Κοκκινοπύλια, και Μεσαία Ζώνη της πόλης του Αγρινίου, με προϋπολογισμό 1.900.350 ευρώ και δικαιούχο την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Αγρινίου.
– Επέκταση αγωγού ύδρευσης έως την περιοχή του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου και επέκταση του αγωγού ύδρευσης ανατολικά της εθνικής οδού, έως τον οικισμό Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, με προϋπολογισμό 676.500 ευρώ και δικαιούχο την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου.

– Ύδρευση Τ.Κ. Λεπενούς, στον Δήμο Αγρινίου, με προϋπολογισμό 965.550 ευρώ και δικαιούχο τον Δήμο Αγρινίου.
– Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κατούνας. Ο προυπολογισμός του έργου είναι 2.956.000 ευρώ και δικαιούχος ο Δήμος Άκτιου – Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.