Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Ποιες ταινίες προβάλει ο Άνεσις

Ποιες ταινίες προβάλει ο Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αγρινίου “ΑΝΕΣΙΣ” από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 θα προβάλει τις ταινίες :1092745

Από Έρωτα

Μετά το «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο», ο Θοδωρής Αθερίδης διασκευάζει για τον κινηματογράφο ακόμη ένα θεατρικό έργο του, το οποίο είχε παρουσιάσει με επιτυχία και πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Σμαράγδα Καρύδη. Η ιστορία ξεκινά δύο ημέρες πριν από το γάμο του Αντώνη (Αθερίδης ) με τη Νατάσσα (Βλαντή ), όταν τον… επισκέπτεται στο σπίτι του η παλιά του ερωμένη Άννα (Καρύδη ). Ο έρωτας μεταξύ τους διατηρείται «ζωντανός», ο Αντώνης ωστόσο δεν θα ματαιώσει το γάμο του με τη Νατάσσα. Τα πράγματα μάλιστα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η διπλή ζωή του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σκηνοθεσία:    ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Ηθοποιοί:    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :  9.30 μ.μ

αρχείο λήψης (1) Κούμπα: Μια Ζέβρα Και Μισή
Animation με πρωταγωνίστρια μια ζέβρα διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Εξάλλου, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, ακόμα και στην περίπτωση μιας ζέβρας. Ο Κούμπα είχε την ατυχία να γεννηθεί με τις μισές του ραβδώσεις και έτσι το προληπτικό κοπάδι του τού αποδίδει την ξαφνική ξηρασία που έχει πλήξει την περιοχή. Η νεαρή ζέβρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει για να βρει τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απόκτησαν τις ρίγες τους. Στο ταξίδι του αυτό, ο Κούμπα θα έχει για συνοδοιπόρους μια θρασύτατη αντιλόπη και μία φανταχτερή στρουθοκάμηλο, ενώ θα γνωρίσει ένα σωρό εκκεντρικούς χαρακτήρες.

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :  7.30 μ.μ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.