Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ποιητικές δημιουργίες με αξιοποίηση νέων τεχνολογιών από μια συντοπίτισσα μας

Ποιητικές δημιουργίες με αξιοποίηση νέων τεχνολογιών από μια συντοπίτισσα μας

Τα βήματα της στην ποίηση κάνει μια συντοπίτισσα μας η  Σοφία Λύσσαρη. Είναι τελειόφοιτη της Αγγλικής φιλολογίας στο πανεπιστήμιο BRUNEL του Λονδίνου και ειδικεύτηκε στη δημιουργική γραφή.

Σήμερα εργάζεται ως Υπαξιωματικός του Λιμενικού ενώ ταυτόχρονα είναι εξετάστρια προφορικών Αγγλικής γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας .

Στη Σοφία Λύσσαρη ξεχωρίζουμε ότι κάνει τα βήματα της στην Ποίηση αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες  δηλαδή χρησιμοποιεί ως εργαλείο τα  ιστολόγια ,  βίντεο με απαγγελίες των ποιημάτων της  καθώς και το διαδικτυακό ραδιόφωνο (συνέντευξηστις 3 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 στο διαδικτυακό σταθμό Music Creations σχετικά με την ποιητική συλλογή της ΄Κατάθεση Ψυχής’ Το link του σταθμού είναιhttp://savdim76.wix.com/music-creations-web .

facebook https://www.facebook.com/pages/Music-Creations/169647053140081?sk=app_129982580378550.

Η συνέντευξη θα δοθεί στον κ.Σάββα Τριανταφυλλίδη).

Δημιούργησε επίσης το πρώτο της ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο κατάθεση ψυχής. Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε την τάση για στροφή νέων δημιουργών στο ηλεκτρονικό βιβλίο καθώς έχει άλλες δυνατότητες προώθησης ( πολύ πιο εύκολη πρόσβαση  στο κοινό)  ενώ η προσθήκη βίντεου και ήχου αποτελούν προστιθέμενη αξία σε κάθε ποιητική συλλογή.

Τα ποίηματα της μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο: sophielyssari.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.