Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Η πυκνή νυχτερινή χιονόπτωση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο ενώ το εθνικό (πλην αυτού προς Καρπενήσι)δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Αιτωλοακαρνανία.
Αυτή την ώρα κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στον Ορεινό Βάλτο από Εμπεσό έως Αυλάκι καθώς και ο δρόμος Κατούνας-Μύτικα. Μάλιστα η Κατούνα, η Τρύφου, ο Αετός και η Κομποτή για πολλές ώρες παρέμειναν αποκλεισμένες.

Παράλληλα κλειστοί παραμένουν και οι δύο αρτηρίες από Αγρίνιο προς Καρπενήσι, αφενός στο ύψος του Αγίου Βλασίου και αφετέρου στο δρόμο προς Προυσό από Αραποκέφαλα έως Λαμπίρι. Φυσικά μηχανήματα εργάζονται για ανα ανοιξουν τους δρόμους.

Αλυσίδες παράλληλα απαιτούνται στο ορεινό δίκτυο Θέρμου και στο δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου από 34ο  χλμ., έως τα όρια του νομού Ευρυτανίας (προς Προυσσό) . Αλυσίδες απαιτούνται στο δρόμο Αμφιλοχίας Εμπεσού (μέσω Σαρδηνίων).Εξάλλου αλυσίδες απαιτούνται στην Ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα στα επαρχιακά δίκτυα Ναυπάκτου – Άνω Χώρας και Ναυπάκτου – Πλατάνου – Αράχωβας – Κλεπάς.

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.