Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ποιοι προκαλούν φθορές στις παιδικές χαρές;

Ποιοι προκαλούν φθορές στις παιδικές χαρές;

Πρόταση για κάμερες

Ποιοι προκαλούν φθορές στις παιδικές χαρές;  Το ερώτημα αυτό απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου με αφορμή το γεγονός πως ήρθε προς συζήτηση  η  αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης – προμήθειας της «διαμόρφωση παιδικής χαράς στη θέση Σφαγεία Δήμου Αγρινίου» . Οι πόροι για την παιδική χαρά θα αντληθούν από το «Πράσινο Ταμείο»

Η σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γεωργία Μπόκα εξέφρασε τη συναίνεση στη  δημιουργία της παιδικής χαράς ωστόσο έκανε λόγο για άσχημη κατάσταση στις παιδικές χαρές και πως είναι εγκαταλελειμμένες.

Ο αντιδήμαρχος Βλάσσης Σφυρής επικαλέστηκε το παράδειγμα  των παιδικών χαρών στο 3ο δημοτικό και στον Άγιο Κωνσταντίνο υποστηρίζοντας πως ενώ ο δήμος τις φτιάχνει έχουν σε αυτές προκληθεί φθορές τρεις φορές . Επέρριψε ευθύνες σε γονείς αλλά και σε Ρομά για κλοπές. Ο Νίκος Καζαντζής της αντιπολίτευσης πάντως αντέδρασε έντονα και ανέφερε πως κάποιος πρέπει να προστατεύσει  τις παιδικές χαρές, προτείνοντας ακόμη και την τοποθέτηση καμερών «αφού ξοδεύονται 220.000 ευρώ τη στιγμή που αυξάνονται τα τέλη».

«Αν η ίδια η κοινωνία δεν μπορεί να τις διαφυλάξει, κανένας δεν μπορεί να τις διαφυλάξει καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός   που ανέφερε πως το χρήματα από το Πράσινο Ταμείο είναι για τέτοιες χρήσεις και πρέπει να αξιοποιηθούν ως τις 31 Οκτωβρίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.