Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι προτείνονται για υποψήφιοι με το «Ποτάμι»

Ποιοι προτείνονται για υποψήφιοι με το «Ποτάμι»

Theodorakis-To-Potami

Έγινε γνωστή η πρόταση της συντονιστικής επιτροπή του «Ποταμιού» που περιλαμβάνει 200 ονόματα για να ενταχθούν στις λίστες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αναφορικά με την Αιτωλοακαρνανία στην πρόταση περιλαμβάνονται επτά ονόματα, μεταξύ αυτών και της Νίκης Φούντα, της βουλευτή που εξελέγη το 2102 με τη ΔΗΜΑΡ και ανεξαρτητοποιήθηκε πριν την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Όλες λοιπόν οι διεργασίες συγκλίνουν πως θα διεκδικήσει εκ νέου τη βουλευτική έδρα του Νομού μας, αυτή τη φορά ως υποψήφια με το «Ποτάμι».
Συγκεκριμένα προτείνονται οι Αραχωβίτης Λευτέρης (γιατρός), Παπαναστασόπουλος Δημήτρης (πολιτικός μηχανικός που έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ναυπάκτου ), Νίκη Φούντα ( βουλευτής , αρχιτέκτων στην επαγγελματική της ενασχόληση ), Αλέξανδρος Τσίπρας (αγρότης), Γιώργος Καρβούνης (ασχολείται με την Ενέργεια PhD ), Σωτήρης Καβαθατζόπουλος ( σύμβουλος επενδύσεων) και  Χριστίνα Φούντζουλα (Υποψήφια Διδάκτωρ ΕΜΠ, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.