Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019

Ποιος είναι ο επικεφαλής του Λεβέντη στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Γιώργος Σκέντζος, πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού. «Να μην επηρεαστούμε από τις παπαρολογίες των ανθρώπων οι οποίοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση» δήλωνε χαρακτηριστικά. 

0d05f-10922464_760065304071494_7341310022360214981_n Η Ένωση Κεντρώων έχει πολλές πιθανότητες να εισέλθει στη Βουλή . Εάν συμβεί αυτό τότε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη δεν αποκλείεται να εκλέξει βουλευτή και στην Αιτωλοακαρνανία.
Σημασία έχει να γνωρίζουμε ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο.
Επικεφαλής λοιπόν της λίστας του Βασίλη Λεβέντη είναι ο κ. Γεώργιος Σκέντζος, ο μόνος από τους εννέα που συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο του περασμένου Ιανουαρίου (τότε είχε τέσσερις υποψηφίους).
Ο κ. Σκέντζος είναι 40 ετών ,γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου, οικογενειάρχης με τρία παιδιά .
Αποφοίτησε από το 4ο ΤΕΛ της αχαϊκής πρωτεύουσας και πέρασε από τους πρώτους στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων στην Πρέβεζα . Από το 1997 εργάζεται ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Χώρας με εξειδίκευση στην μεταφορά καυσίμων ενώ τα τελευταία με τον βαθμό του Πλοιάρχου .
Τον περασμένο Ιανουάριο δήλωνε για την ενασχόληση του με την πολιτική: «αποφάσισα φέτος να ασχοληθώ με την πολιτική, σε έναν χώρο αγνό ο οποίος με εκφράζει , την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, διότι για να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα, για να αλλάξουν τα πρόσωπα που έχουν καταπονήσει τη χώρα πρέπει να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιοριζόμαστε σε απλό ρόλο θεατή. Το πηδάλιο στην δύσκολη στιγμή στην θάλασσα το παίρνει ο καπετάνιος, πόσο μάλλον σε μια Ελλάδα ακυβέρνητη επί χρόνια, το πηδάλιο πρέπει να περάσει σε άτομα ικανά ν’ αλλάξουν την πορεία της καταστροφής.
Ας προβληματιστούμε όλοι και ας ψηφίσουμε για πρώτη φορά συνειδητά, μη επηρεάζοντας τη γνώμη μας από τις παπαρολογίες των ανθρώπων οι οποίοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
είναι όλοι άχρηστοι, και χωρίς ίχνος ντροπής έχουν το θράσος να μας παραμυθιάζουν για μίαν ακόμη φορά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

  ΩΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΙΜΠΑΝ.

  ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΑΙΤΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ

  ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ….ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ

  ΑΝΑΡΙΧΩΜΕΝΗ…ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!!

 2. antikeimenikos

  »
  Από το 1997 εργάζεται ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Χώρας με εξειδίκευση στην μεταφορά καυσίμων ενώ τα τελευταία με τον βαθμό του Πλοιάρχου .
  »

  Επιτέλους και κάποιος που έχει δουλέψει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.