Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;

kataskopos-3-660

Χτες ήταν μια πολύ σημαντική μέρα. Ειπώθηκαν πράγματα απίστευτα ακόμα και για τούτη την απίθανη χώρα που ουδέποτε απαντήθηκε το «ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο”. Όχι, δεν μιλάμε για το πώς κατατρόπωσε ο Γιάνης τον… Κασιδιάρη(που τον θυμήθηκαν πάλι;), ούτε για τις αποκαλύψεις του τρισμέγιστου Κορκίδη για τα όσα ο αλητήριος Τόμσεν υποστήριξε, ότι δηλαδή είμαστε μια Βαλκανική χώρα.

Μιλάμε για το θρίλερ της κατασκοπείας που συνοψίζεται στα εξής: Ξένα πρακτορεία άρχισαν να μεταδίδουν από τα νησιά μας(συγκεκριμένα από την Κω)- η αλήθεια είναι με ανάλγητο τρόπο και με χυδαίες εκφράσεις- την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή είμαστε τόσο υποκριτές που ενώ καλούμε κόσμο να κάνει διακοπές και να του «τα πάρουμε» κι ενώ λέμε ότι είμαστε ψυχόπονοι και ανθρωπιστές τελικά κάνουμε το εξής: έχουμε πρόσφυγες που κοιμούνται στον δρόμο ανίκανοι να τους βοηθήσουμε ενώ παράλληλα τα τσεπώνουμε κανονικά από μια βιομηχανία που ουδέποτε την αποδεχτήκαμε(όλοι θυμούνται ότι ο Αντρέας κάποτε αποφάσισε να μη γίνουμε «τα γκαρσόνια της Ευρώπης» και να μπούμε όλοι στο δημόσιο).

Στη συνέχεια μάθαμε κι άλλα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΥΠ(!)ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσουν ότι πολιτικοί χώροι, ποινικοί και συνιστώσες του κόμματος που κυβερνά θέλουν να αποπέμψουν τον πρώτο! Σε λίγο αποκαλύφθηκε ότι η ΕΥΠ έχει συνομιλίες όπου ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας τηλεφωνούν για να αποφυλακίζονται δουλέμποροι και επιφανείς… «μετανάστες»! Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα λέει ο Πανούσης! Κι όχι μόνο αυτά. Αλλά και ότι πολιτευτής του κυβερνώντος κόμματος που είχε πάει φυλακή για ληστείες(!), είχε κάνει απεργία πείνας και τον είχε φροντίσει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας(!)εμπλέκεται στο όλο κύκλωμα ενώ φέρεται να κανόνιζε και μετακινήσεις και κρίσεις αξιωματικών!

Λίγη ώρα μετά από όλα αυτά βγάζει ανακοίνωση η οργάνωση Human Rights Watch. Ανακοινώνει ότι η αστυνομία στην Αθήνα προσαγάγει επίτηδες ναρκομανείς, άστεγους και μετανάστες για να φεύγουν από το κέντρο. Τους ταλαιπωρεί, τους πάει σε μακρινά τμήματα και μετά τους αφήνει. Διώχνει και φορείς του HIV αδιάκριτα. Η οργάνωση όλα αυτά τα διαπιστώνει με συνεντεύξεις στο δρόμο. Η έκθεση παίρνει παγκόσμια προβολή την ίδια μέρα που ταξιδεύουν παντού και τα νέα από τον τουρισμό μας. Μαθαίνουμε ότι σε μια περίπτωση που μέλη της οργάνωσης τα σταμάτησαν αστυνομικοί εκείνα χρησιμοποίησαν το όνομα ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας που το είχαν για ώρα ανάγκης από… κάποιον σύνδεσμο(!),  ώστε να μην πάνε για εξακρίβωση!

Λίγη ώρα μετά κυκλοφορούν ρεπορτάζ ότι τα πακέτα στο Ανατολικό Αιγαίο, πια,  εξυπηρετούνται από δίκτυα τουρκικών συμφερόντων κυρίως και από καραβάκια στα οποία πλέον υπάρχουν και πρόσφυγες προς μια χώρα με «ανοιχτές πόρτες»… Η ζωή συνεχίζεται. Τελικά κανένας σε τούτη τη χώρα δεν ξέρει ποιος είναι ο συνωμότης και για λογαριασμό τίνος…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.