Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Ποιους θα δει ο Στυλιανίδης, ποιες “βλέπει” η ΝΔ για τη λίστα

Ποιους θα δει ο Στυλιανίδης, ποιες “βλέπει” η ΝΔ για τη λίστα

Διήμερη θα είναι τελικώς η επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία του Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ και πρώην υπουργού των Κυβερνήσεων Καραμανλή Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Ο Βουλευτής Ροδόπης έρχεται την προσεχή Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ημέρα που θα έχει επαφές με φορείς σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι και η οποία θα κλείσει με ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιερά Πόλη. Το Σάββατο θα επισκεφθεί τον Αστακό και το Πλατυγιάλι και θα έχει συνάντηση με τους δύο δημάρχους του Ξηρομέρου.
Την Παρασκευή ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης θα έχει πλήθος συναντήσεων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Θα συναντηθεί με το Επιμελητήριο, τους εμπορικούς συλλόγους, τις τοπικές αστυνομικές αρχές και με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίαςκ.Κοσμά . Εκτός της κομματικής εκδήλωσης στο Μεσολόγγι , στελέχη της ΝΔ θα συναντήσει και στο Αγρίνιο.
Στη ΝΔ όμως καθώς εκτιμούν ότι σύντομα, πέρα από δημοψήφισμα, θα έχουμε και πρόωρες εκλογές είναι σε εγρήγορση και για το ψηφοδέλτιο.Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΕΙΑ, έντονη κινητικότητα επιδεικνύει η πρώην βουλευτής Β’ Αθήνας και γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα για την εξεύρεση γυναικών υποψηφίων για τη λίστα της Αιτωλοακαρνανίας.
Από τις υποψήφιες του 2009 εκ νέου στο ψηφοδέλτιο θα είναι σίγουρα η Έλενα-Μάντζιου Κοτρολού και το κόμμα αναζητά τις υπόλοιπες γυναικείες υποψηφιότητες. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται η Κατερίνα Παπακώστα που μελετά μια λίστα με ονόματα που της έχουν προταθεί. Περιλαμβάνει γυναίκες από όλη την Αιτωλοακαρνανία και ειδικά κάποιες που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2009. Μεταξύ αυτών και υποψήφιες με το συνδυασμό Σταμάτη στο Αγρίνιο, ακόμη και μη εκλεγμένες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.