Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

«Πολιτικές εξελίξεις και πρόταση διεξόδου» στην ομιλία του Κ.Κ.Ε στο Αγρίνιο (φωτό)

Με κεντρικό άξονα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με αυτές, πραγματοποιήθηκε η αποψινή συγκέντρωση της Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Η πολιτική που ακολουθείται από την τρικκοματική κυβέρνηση και οι πρακτικές της, ήρθαν στο στόχαστρο της σημερινής συγκέντρωσης του Κουμμουνιστικού Κόμματος, ενώ η «πολιτική πρόταση διεξόδου» από την καθεστηκυία κατάσταση, ήταν το πλαίσιο της κεντρικής ομιλίας από την κα. Λουίζα Ράζου, μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.Τη συγκέντρωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η κα. Πένυ Τριάντη , μέλος του Κ.Κ.Ε.

«Ο δρόμος του Κ.Κ.Ε είναι δρόμος σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των μονοπωλίων και με το σύνολο της αστικής τάξης στη χώρα μας. Είναι ο δρόμος που θα σχεδιάσει κεντρικά την οικονομία που θα αξιοποιήσει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος αυτών που παράγουν τον πλούτο και όχι προς όφελος αυτών που τον αρπάζουν. Θέτουμε μπροστά στον λαό σαν κόμμα αυτή τη λύση, να την υιοθετήσει και να την υποστηρίξει με την αγωνιστική του στάση. Να αξιοποιήσει την πείρα του από αυτή τη κρίση που ήρθε μετά την υπέρμετρη ανάπτυξη του καπιταλισμού στη χώρα», είπε εν μέσω άλλων στην ομιλία της η κα. Ράζου.

Μεταξύ άλων η κα. Ράζου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συμπλοκή μεταξύ μελών του κόμματος και του βουλευτή της Χ.Α Κ. Μπαρμπαρούση, στην κατάθεση στεφάνων για τη γενοκτονία των Ποντίων πριν από λίγες μέρες, στον Άγιο Κωνσταντίνο. «Ο φασισμός της Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπίζεται  με τέτοιον τρόπο, όπως έγινε στη κατάθεση στεφάνων στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από κάποιο καιρό. Να μη δείξουμε καμία ανοχή».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.