Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Πολιτικοί που θα ξεχαστούν όπως ο Τσάκας και ο Πρόδρομος…

Πολιτικοί που θα ξεχαστούν όπως ο Τσάκας και ο Πρόδρομος…

prodromostsakas

 

Αυτή η παραμονή πρωτοχρονιάς παραδόξως φέρνει στη μνήμη εκείνη του 2001, όταν  προτιμήσαμε  να κλείσουμε  την τηλεόραση παρά να δούμε το φινάλε του Big Brother 1. Tότε  η πλειοψηφία στην τότε προμνημονιακή ( κρατήστε αυτόν τον όρο) Ελλάδα είχε κολλήσει πάνω στους -αναλογικούς τότε- τηλεοπτικούς δέκτες.

Και περιέργως  η επικείμενη συνάντηση για την γιορτή της πρωτοχρονιάς του 2014 των φίλων του 2001 μας παρέπεμψε συνειρμικά σε τέτοιες φιγούρες που αγνοήθηκαν από τη δημόσια μνήμη πολύ γρήγορα και πέφτοντας τυχαία στο internet σε φωτό τους λέει κανείς “πω.πω…υπήρχαν και αυτοί;”

Τώρα ξανάρχονται στην επικαιρότητα και συγκεκριμένα στην πολιτική ως σύμβολα της λήθης : Νέοι τηλεαστέρες πανελλαδικής αλλά και τοπικής εμβέλειας έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα στο να ακολουθήσουν την κάθετη πτώση σε δημόσια θύμηση του Τσάκα και του Πρόδρομου.

Ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα  σίγουρα θα υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις.  Άλλοι άδικα και άλλοι δικαιότατα. Παρουσίες που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον της επικαιρότητας σε ένα μήνα θα έχουν την ίδια τύχη.

Το ίδιο βέβαια ισχύει για παρουσίες της προμνηνονιακής εποχής που επιδιώκουν την ξαφνική πολιτική τους ανάσταση αναβαφτιζόμενοι στην αντιμνημονιακή-είναι πιο in- Κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

Και δεν είναι λίγοι που το κοινό με τον Τσάκα και τον Πρόδρομο δεν θα είναι μόνο το τέλος τους αλλά και η αρχή τους: Βρέθηκαν ξαφνικά στη δημοσιότητα είτε μνημονιακά είτε αντιμνημονιακά.

Το ποιοι θα είναι αυτοί ο σοφός λαός θα αποφασίσει κυρίως και δευτερευόντως η θεά συγκυρία ( πέστε την τύχη).

Μέχρι τότε ευχή το 2015 να μπει καλά, πάνω από όλα με υγεία!

Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.