Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δρυμό

SONY DSC

Oι Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας « θερινά πολιτιστικά ραντεβού 2015 » συνεχίζονται στις 11 με 13 Αυγούστου στο Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τρίτη 11 Αυγούστου . Πλατεία Δρυμού 20.30 . Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Νικόλαου Κίτσου.
Τετάρτη 12 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού 20.30. Η Αμφικτυονία Ακαρνάνων θα παρουσιάσει την ΄΄ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ΄΄. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρυμιωτών.
Πέμπτη 13 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού 22.00. Λαική –Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Βαγγέλη Λιάγκα. Χορευτικά του Δρυμού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Θα γίνει βράβευση μαθητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ κατά την περσινή περίοδο καθώς και μαθητών που αρίστευσαν στην φετινή σχολική χρονιά. Θα προσφερθούν μπύρες, αναψυκτικά, νερά καθώς και πίτες που θα φτιάξουν γυναίκες του Δρυμού και θα φέρουν στην εκδήλωση.
Ο σύλλογος Δρυμιωτών παρακαλεί τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ από το Δρυμό ή έχουν καταγωγή από το Δρυμό και έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία 18 και άνω να ενημερώσουν το σύλλογο έως την Τρίτη 11 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρυμιωτών Αθήνας και την Τοπική Κοινότητα Δρυμού

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.