Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

«Πονοκέφαλος» οπαδών στο Αγρίνιο!

«Πονοκέφαλος» οπαδών στο Αγρίνιο!

KOSMOS-OSFP-GENIKHΈντονος προβληματισμός επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρινίο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου γυναικών που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Δήμος πιθανόν στις 28-29/3.

Μπορεί η πόλη του Αγρινίου να προβληθεί έντονα μέσω της διοργάνωσης, της απευθείας μετάδοσης από την ΝΕΡΙΤ και του τηλεοπτικού σποτ στο οποίο θα προβάλλεται εκείνες τις μέρες η πόλη του Αγρίνιου αλλά υπάρχουν και οι οπαδοί.

Η παρουσία του Ολυμπιακού που απέκλεισε τη Θήρα και του Παναθηναϊκού που απέκλεισε το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό σημαίνει αυτόματα την επιθυμία να δώσουν το παρών οι φίλαθλοι των δύο «αιωνίων» αφού μπορεί η διοργάνωση να είναι ειδικής διαχείρισης από την ΕΟΠΕ αλλά όπως και στο παρελθόν οι κινήσεις για στήριξη των ομάδων τους εκατέρωθεν είναι δεδομένη.

Μετά την τελευταία άσχημη συγκυρία που ξεκίνησε από τα τρομερά επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Λεωφόρου, τον «χαρτοπόλεμο» των δύο διοικήσεων και την αναζωπύρωση της ακραίας οπαδικής βίας μεταξύ των δύο ομάδων, φυσικό είναι να υπάρχει η ανησυχία επεισοδίων αφού οι δύο «αιώνιοι» έχουν πλήθος οπαδών στο Αγρίνιο και στις γειτονικές πόλεις αλλά και συνδέσμους φιλάθλων.

Σύμφωνα με όσα προς το παρόν διαρρέουν από την Αστυνομική Διεύθυνση ήδη γίνονται οι πρώτες «ασκήσεις επι χάρτου» για τα μέτρα ασφαλείας που θα επικρατήσουν εκείνες τις μέρες ενώ όλα θα οριστικοποιηθούν στην επίσημη σύσκεψη που θα γίνει με τις ομάδες, την ΕΟΠΕ και τον Δήμο, δεκαπέντε μέρες περίπου πριν τη διοργάνωση αφού πρώτα προγραμματιστεί και επίσημα μετά την αναμέτρηση Σταυρούπολης-Ηρακλή Κηφισιάς.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: 

www.volleyplanet.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟ?

  2. τομ

    Διαθέτω αγροτεμάχιο με χαμηλό κόστος για τα “βρουν” οι οπαδοί των δυο μεγάλων μακριά από την φασαρία της πόλης και τα βλέμματα των αδιάκριτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.