Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Πορεία στο κέντρο του Αγρινίου

Πορεία στο κέντρο του Αγρινίου

Πορεία έλαβε χώρα μεταξύ των ωρών 19:15- 19:50 σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παράλληλα  σε επιφυλακή.IMG_2997IMG_2996

Η πορεία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου  αλλά και ως κίνηση αλληλεγγύης στον αντεξουσιαστή απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό (και στενό φίλο του Γρηγορόπουλου παρόντα μάλιστα τη στιγμή της δολοφονίας του πριν έξι χρόνια). Γίνεται όμως και στον απόηχο του μεσημεριανού επεισοδίου στο Αγρίνιο όταν έξω από το δημαρχείο διαδηλωτές συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και κατά το οποίο προσήχθησαν και τρία άτομα. Το να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες είναι εξάλλου αίτημα των διαδηλωτών της βραδινής πορείας.

Σε αυτή συμμετείχαν  200-250  περίπου άτομα, αντεξουσιαστές αλλά και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία και διέσχισαν τις οδούς Μπαϊμπά, Κακαβιά, Δήμου Τσέλιου, Σουλίου, Τσινιά και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία. Οι διαδηλωτές  φώναζαν  συνθήματα κατά της αστυνομίας, αντικυβερνητικά και αντιφασιστικά . Σε σημεία της πόλης είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις ωστόσο η πορεία ολοκληρώθηκε ομαλά.

IMG_2998

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. anti-fa

    Μεγάλη ήταν η αγωνιστικότητα του ΠΑΜΕ σήμερα. Που ήταν η ΚΝΕ και το ΚΚΕ σήμερα να δείξει την αλληλεγγύη της στο Ν. Ρωμανό?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.