Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πουλούσε μαϊμού κινητά σε νεαρές κοπέλες στο Αγρίνιο

Πουλούσε μαϊμού κινητά σε νεαρές κοπέλες στο Αγρίνιο

 Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και μια… ευρεσιτεχνία από την πόλη που να αφορά στον πιο περιζήτητο εξοπλισμό από την πλειοψηφία, τουλάχιστον. Έτσι από το Αγρίνιο υπάρχουν πολλές καταγγελίες-με δύο από αυτές επιβεβαιωμένες-στο agrinionews.gr σύμφωνα με τις οποίες ένας ευπαρουσίαστος νεαρός πλησιάζει συνήθως νεαρές κοπέλες(προφανώς εμπιστευόμενος τη γοητεία του) και τις πείθει ότι μπορεί να τις προμηθεύσει με κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας με 30 ή 40 ευρώ.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως αυτές όταν πάνε στο σπίτι τους και ανοίγουν τη συσκευασία διαπιστώνουν ότι μέσα τα κινητά δεν έχει παρά μερικές λαμαρίνες και τίποτε άλλο! Απαραίτητη παρατήρηση: Τα κινητά τηλέφωνα εξωτερικά μοιάζουν να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα και έχουν το κατάλληλο βάρος ενώ και οι συσκευασίες τους είναι άψογες.

Προσοχή λοιπόν, ειδικά οι κυρίες, διότι ο μελαχρινός νεαρός που πιθανώς αυτή τη στιγμή να ταξιδεύει προς άλλες πολιτείες έχει κάνει τέχνη τη συγκεκριμένη απάτη. Να σημειωθεί ότι από τις δυο κοπέλες που έχουμε επιβεβαιώσει το θέμα η μια αγόρασε τρία(!) τέτοια κινητά, πιθανότατα πάνω στον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.