Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Πούλμαν με αστυνομικούς από το Αγρίνιο πάει ΔΕΘ για διαμαρτυρία!

Πούλμαν με αστυνομικούς από το Αγρίνιο πάει ΔΕΘ για διαμαρτυρία!

Σε περίπου μία ώρα αναχωρεί από το Αγρίνιο ένα πούλμαν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ, όχι όμως, όπως θα φανταζόταν κάποιος, για να βοηθήσει επιχειρησιακά στα όσα αναμένονται εκεί, αλλά για να εκφράσουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι τη διαμαρτυρία τους!
Οι αστυνομικοί που θα φύγουν από το Αγρίνιο θα εκπροσωπούν υπαλλήλους από όλη την περιοχή και θα έχουν σαν στόχο να διαμαρτυρηθούν μαζί με άλλους πολίτες για την εφαρμοζόμενη πολιτική. Τα κυριότερα αιτήματα ασφαλώς είναι μισθολογικά και φορολογικά καθώς όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί είναι τεράστιο το κόστος που καλούνται να πληρώσουν. Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αστυνομικοί που θα δουν κατά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο να παίρνουν μηδενικές εντολές πληρωμής λόγω καταβολής αναδρομικών φορολογικών υποχρεώσεων και περικοπών! Ασφαλώς με ότι αυτό συνεπάγεται και για το ηθικό αλλά και για την επιχειρησιακή τους ικανότητα.
Ακόμη τα αιτήματα των αστυνομικών εστιάζονται σε μεγάλο βαθμό στη μείωση του αφορολογήτου αλλά και σε κάποιες ειδικές ρυθμίσεις που θεωρητικά πάνε να συνδέσουν την «παραγωγικότητά» τους με το μισθό χωρίς όμως αντίστοιχα κίνητρα και χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η φετινή ΔΕΘ θα έχει όλα τα χρώματα της διαμαρτυρίας μέσα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.