Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

“Πράσινο φως” για την κατεδάφιση αυθαιρέτων και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

“Πράσινο φως” για την κατεδάφιση αυθαιρέτων και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

59A1B0E514F09AD51269065198FCC8B1

Στην εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αναγκαστική κατεδάφιση αυθαιρέτων θα προχωρήσουν μέσα στο καλοκαίρι οι αποκεντρωμένες διοικήσεις σε όλη τη χώρα

Στην εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αναγκαστική κατεδάφιση αυθαιρέτων θα προχωρήσουν μέσα στο καλοκαίρι οι αποκεντρωμένες διοικήσεις σε όλη τη χώρα.

Στο μικροσκόπιο του δημοσίου είναι αυθαίρετα στην περιοχή του Σχοινιά, στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, στον Υμηττό, στην Πεντέλη, στην περιοχή του Καϊάφα στην Ηλεία, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στην κεντρική Μακεδονία.

Μόνο στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής υπάρχουν στα συρτάρια 108 πρωτόκολλα κατεδάφισης αυθαιρέτων, σε δάση, αρχαιολογικούς χώρους και αιγιαλούς.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, κάτοικοι και σύλλογοι θα έχουν δυνατότητα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που διαπιστώνουν ότι το δημόσιο δεν προχωρά στην κατεδάφιση αυθαιρέτων, όταν αυτά ανεγείρονται σε ευαίσθητες οικολογικά περιοχές.

Σε όποια υπηρεσία δεν προχωρά την κατεδάφιση θα επιβάλλονται κυρώσεις και πρόστιμα.

www.skai.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. pol

  Πολύ σωστά να τα ρίξουν αλλά όχι μόνο τις ψαρό-καλύβες με τα ξύλα και τα ελενιτ αλλά και τις βίλες και τις πισίνες και τα τζακούζι των μεγάλων κλεφτών και φοροφυγάδων που ρήμαξαν το κρατικό κουμπαρά.
  Ο αιγιαλός όλης της χώρας πρέπει να έχει την μορφή που είχε κάποτε όχι να φυτρώνουν κάθε χρόνο και από 50 αυθαίρετες κατασκευές οι οποίες σημειωτέων είναι και αντιαισθητικές με καμία αρμονία με το τοπίο όπου μάλιστα για να πάει να κάνει μπάνιο ο Έλληνας πληρώνει και εισιτήριο εισόδου γιατί δήθεν έγιναν επενδύσεις από τα λαμόγια του συστήματος.
  Και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι όλοι αυτοί.
  Τα λαμογόσκυλα των άτιμων πολητικάντιδων όχι όλων, αλλά μερικών από αυτούς που βάλανε βαθιά το ξερό τους στο δοχείο με το μέλι και γλυκάθηκαν και συνεχίζουν χωρίς σταματημό.
  Κάποτε πρέπει κάποιοι να σπάσουν αυγά αλλά όχι μόνο τα κλούβια αλλά και τα δίκροκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.