Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Πραγματικό στολίδι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Κανδήλας

. Επιβάλλεται να έχει την στήριξη όλων των δημοτών.

Μπορεί πολλές φορές να ασκούμε κριτική και δικαίως στην Δημοτική αρχή Ξηρομέρου για λάθη παραλήψεις και καθυστερήσεις, όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να προβάλουμε τα όποια θετικά πράγματα κάνει.
Φωτογραφίες: Βασίλης Πολύζος.
Ένα από αυτά είναι και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Κανδήλας που λειτούργησε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε την ευκαιρία της τελευταίες μέρες να δούμε από κοντά το κτίριο που στεγάζει τον Βρεφονηπιακό Σταθμό και να διαπιστώσουμε κυριολεκτικά την «μεταμόρφωση» του.
Εμείς θυμόμαστε το παλιό Γυμνάσιο της Κανδήλας σαν ένα εγκαταλειμμένο και ερημωμένο κτίριο με πολλά προβλήματα. Σήμερα αν περάσει κανείς απ’ έξω θα διαπιστώσει την διαφορά. Μάλιστα έχει διαμορφωθεί και ο αύλειος χώρος με την τοποθέτηση παιχνιδιών. Ελπίζουμε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Κανδήλας να λειτουργεί απρόσκοπτα και στο μέλλον εξυπηρετώντας τους κάτοικους της Αλυζίας.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Ξηρόμερου, στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά και σε όποιον άλλο είχε συμβολή για το έργο αυτό και περιμένουμε και άλλες τέτοιες παρεμβάσεις στην Αλυζία. Εμείς θα προβάλουμε πάντα το καλό έργο από όποια Δημοτική Αρχή και αν προέρχεται.
mytikaspress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.