Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Προβλήματα στα χωριά της ενότητας Στράτου, εντοπίζει ο Γ.Παπαναστασίου

Προβλήματα στα χωριά της ενότητας Στράτου, εντοπίζει ο Γ.Παπαναστασίου

Ο συνδυασμός «Αγρίνιο Νέα αρχή- τόπος να ζεις», του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

DSC_1115“Εδώ και 4 χρόνια βρισκόμαστε στη στασιμότητα και στο περιθώριο. Τα χωριά μας είναι εγκαταλειμμένα και ερημώνουν. Η σημερινή δημοτική αρχή δεν υλοποίησε κανένα έργο  παρά μόνο τους τελευταίους μήνες εγκαινιάζει έργα που είχαν δρομολογηθεί από τους προηγούμενους Δημάρχους» ανέφεραν οι  κάτοικοι της Δ.Ε Στράτου στον επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή τόπος να ζεις» .Ο Υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου περιόδευσε σε:  Mατσούκι.  Καστράκι,  Κυψέλη,  Στράτο, Γουριώτισσα, Ρίγανι,  Όχθια και Λεπενού.

Τα προβλήματα είναι πολλά σε όλες τις κοινότητες ,  αφού η σημερινή δημοτική αρχή  πίσω από το προσχηματικό μανδύα της οικονομικής κρίσης αρνούνταν να υλοποιήσει  τις δεσμεύσεις της. «Οι  δημότες  πληρώνουμε τις υποχρεώσεις τους  απέναντι στο Δήμο έχουν και δικαιώματα, τα οποία καταπατούνται και αισθάνονται  πολίτες δεύτερης κατηγορίας» δήλωσε ο κ.Παπαναστασίου.

Απευθυνόμενοι  οι κάτοικοι των χωριών στο Γιώργο  Παπαναστασίου  ζήτησαν λύσεις στα  τοπικά τους  ζητήματα, τα οποία ο υποψήφιος δήμαρχος  τα χαρακτήρισε δίκαια και ουσιαστικά και είναι τα εξής :

• ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

-διαμόρφωση περιφερειακού δρόμου

– δημιουργία γεωτρήσεων σε κτηνοτροφικές περιοχές

– συντήρηση οδικού δικτύου (οδοποιία)

-Δημιουργία παιδικής χαράς στη πλατεία που βρίσκεται στην αρχή του χωριού

-διαμόρφωση γηπέδου

 

• ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΓΑΝΗΣ

– Δημιουργία δικτύου ύδρευσης

– Οδοποιία

– Σύνδεση του χωριού με τον βιολογικό καθαρισμό Αγρινίου

• ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

– Διαμόρφωση είσοδος χωριού

– Ελλιπής φωτισμός

– Οδοποιία

– Συντήρηση παιδικής χαράς

– Έλλειψη κοινωνικής φροντίδας( δεν υπάρχει γιατρός)

– Σύνδεση του χωριού με τον βιολογικό καθαρισμό Αγρινίου

 

• ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

– Αντικατάσταση του σωλήνα ύδρευσης (410μ. αμιάντου)

– Διαμόρφωση  γηπέδου

– Αισθητική παρέμβαση στην Γέφυρα Αχελώου

– Αγορά κάδων απορριμμάτων

– Οδοποιία

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ

-Κατασκευή δικτύου (άρδευσης κατευθείαν από το φράγμα Αχελώου βάση παλιάς μελέτης λόγω υψομετρικής διαφοράς)

• ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ

– Αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου καθιστώντας το περιβαλλοντικό κέντρο του Δήμου και μικρό συνεδριακό κέντρο για θέματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα

 

DSC_1024

DSC_1049

DSC_1059

DSC_1095

DSC_1104

DSC_1113

DSC_1115

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Μαίρη Τ.

  Χριστέ και Παναγία μου! Τι είναι τούτο τώρα; Έχει τόσα προβλήματα η περιοχή; Πίνουν νερό ακόμα από σωλήνες με αμίαντο; Δεν έχουν νερό να ποτίσουν χωριά δίπλα και κάτω απ’ το φράγμα του Αχελώου; Δεν έχουν κάδους απορριμμάτων; Έχουν οι άνθρωποι ελλιπή φωτισμό;; Τι ψέματα λέτε ρε;;; Θα βγει τώρα ο νυν δήμαρχος και με καμιά ανακοίνωση τύπου θα σας διαψεύσει!!! Κύριε Μοσχολιέ, πήγαινέ τους άμεσα στον Εισαγγελέα για συκοφαντική δυσφήμιση!!! Άκου ψέματα!!! Στα χωριά της Μακρυνείας, εσύ είπες την αλήθεια!!! Ότι ο δήμος Αγρινίου, δηλαδή εσύ, έχεις λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου σου!!! Κι αυτοί εδώ σε κακολογούν!!! Πήγα και το Σαββατοκύριακο στο χωριό που κατάγομαι, πάνω απ’ τον Άγιο Βλάση του πρώην δήμου Παρακαμπυλίων και τι να δω!!! Όπως τα είπες εσύ στη Μακρυνεία είναι!!! Και πήγαινες και τακτικά εκεί εσύ ο ίδιος, όπως μου είπαν!!! Βρε τους ψεύτες!!! Αμέσως στον Εισαγγελέα κ. Μοσχολιέ που θέλουν να υποβαθμίσουν το μέγα σου έργο!!!!!!!!!!!

 2. Τάσος

  Καλύτερα δηλαδή παλιά με δήμαρχο τον κύριο στην 6η φωτογραφία από κάτω προς τα πάνω;

 3. μιχαλης χαραλαμπους ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΙΓΑΝΗΣ

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες
  Στις 18 Μαΐου 2014 είναι η μέρα που θα ψηφίσετε τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν για τα επόμενα 5 χρόνια την τύχη του Δήμου Αγρινίου και της τοπικής κοινότητας Ρίγανης, πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά και να ψηφίσετε ανθρώπους που θα σχεδιάσουν σωστά το μέλλον του όμορφου χωριού μας και θα μπορέσουν δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα μας.
  Τα τελευταία 7 χρόνια με εμπιστευθήκατε, με τιμήσατε και με εκλέξατε προέδρου του χωριού μας, γιατί ξέρω ότι θέλετε ανθρώπους που δουλεύουν για την προκοπή και την πρόοδο του χωριού γιατί θέλετε καθαρούς και τίμιους ανθρώπους.
  Όπως καταλαβαίνεται αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες η ευθύνη μου ήταν, είναι και θα είναι τεράστια απέναντί σας, γιατί παρότι είμαστε σε οικονομική κρίση και έχουμε το ΔΝΤ στο κεφάλι μας, έπρεπε να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα έργα στο χωριό μας και πάντα χωρίς να έχω κανένα προσωπικό όφελος.

  Πιστεύω πως έχω κάνει πολλά πράγματα στο χωριό μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σίγουρα θέλω να κάνω πολύ περισσότερα και να λύσω τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουμε και δυστυχώς αν δεν έμπαιναν κάποιοι συχωριανοί μας εμπόδιο κατά την διάρκεια της θητείας του τοπικού συμβουλίου σίγουρα θα είχαν γίνει τα διπλάσια έργα, δυστυχώς βρήκαμε μπροστά μας ανθρώπους που δεν θέλουν την προκοπή του χωριού και συνεχώς προσπαθούν ακόμα και τώρα να ανακόψουν κάθε ωφέλιμο έργο που γίνεται στο χωριό, ευτυχώς όμως που είχα συμμάχους τους δυο τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Ρίγανης τον Γιώργο Γραμμένο και τον Γιώργο Παλαιοπάνο που στήριξαν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και πρόοδο, αλλά προπαντός ευτυχώς είχα συμμάχους όλους εσάς τους καλούς χωριανούς μου και την νεολαία του χωριού, που όλοι μαζί μονοιασμένοι παρακάμψαμε κάθε εμπόδιο και κάθε ρουφιανιά και κάναμε αυτό που ήτανε σωστό για το χωριό μας και με θετική σκέψη προχωρήσαμε στην συνέχιση των έργων.

  Και επειδή μου αρέσει η διαφάνεια και τον τελευταίο καιρό ακούγονται αρνητικά σχόλια από τους αντιπάλους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο μισθός μου είναι 290 ευρώ το μηνά , τον οποίο διαθέτω ολόκληρο για οτιδήποτε χρειαστεί η τοπική κοινότητα και το κοινοτικό ιατρείο και δεν έχω βάλει ούτε την γυναικά μου και τα παιδιά μου για δουλειά στον δήμο Αγρινίου όπως ονειρεύονται μερικοί, είμαι ξεκάθαρος και τίμιος. Εδώ και δυο χρόνια που ανέλαβα την χρηματοδότηση την Αναγέννηση Ρίγανης αλλά και τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών και διαθέτω όχι μόνο το μισθό μου άλλα και προσωπικά χρήματα , επειδή θέλω να βλέπω τους νέους ανθρώπους του χωριού μου να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να λειτουργούν μονοιασμένα σαν ομάδα, να μην μπλέξουν με τα ναρκωτικά και την Ρουφιανιά, γιατί το χωριό μας χρειάζεται νεολαία που θα έχει καθαρό μυαλό και νέες αντιλήψεις, εγώ έτσι βοηθάω την νεολαία του χωριού μου να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

  Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ που στον συνδυασμό “ΣΥΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ” του Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού που συγκροτήσαμε οι συνυποψήφιοι μου από το χωριό μας είναι άνθρωποι που θέλουν την προκοπή και πλαισιώθηκαν επειδή θέλουνε να προσφέρουν στο χωριό και στην κοινωνία, και μπράβο τους, που δεν ακολούθησαν την τακτική αρκετών αντιπάλων που τρέξανε να μπουν στα ψηφοδέλτιά επειδή τους τάξανε, λαγούς με πετραχήλια. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά στον δικό μας ψηφοδέλτιο και συνδυασμό και σίγουρα η κοινωνία του χωριού πιστεύω πως θα το εκτιμήσει σωστά και στις 18 του Μάη θα ψηφίσει την προκοπή του χωριού μας.
  Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό, στους αντιδημάρχους και σε όλους εκείνους τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου, που συνεργάστηκαν μαζί μου και με το τοπικό συμβούλιο και φέραμε εις πέρας τα έργο που μου αναθέσατε.

  Με τιμή
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  υποψήφιος τοπικής κοινότητας Ρίγανης

  Σας παρουσιάζω έργα που γίνανε :

  1. ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
  μετά από πολλά χρόνια η Ρίγανη συνδέθηκε με την πόλη του Αγρινίου με αστικό ΚΤΕΛ και τις απογευματινές ώρες εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του χωριού. (ήταν Προσωπική δέσμευση του Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού)
  2. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  επιτέλους αποκτήσαμε αγροτικό ιατρό που διευκολύνει όλους και ειδικότερα τους γέρους και τα παιδιά να έχουν συχνή παρακολούθηση της υγείας τους με τα από ενέργειες του τοπικού συμβουλίου
  3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΑΥΡΑ
  καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα έργο ζωτικής σημασίας και τοποθετήθηκε ειδικό σύγχρονο φίλτρο νερού που εξαφανίζει κάθε ίχνος γύψου από την γεώτρηση των γαύρων.
  4. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ
  ο χώρος του γηπέδου αγοράστηκε από την Αναγέννηση Ρίγανης με χρήματα που δώρισε ο συγχωριανός μας Δημήτρης Τασούλας 9.000 ευρώ τον οποίο και των ευχαριστούμε για την προσφορά του όπως επίσης ευχαριστούμε και όσους παραχώρησαν αφιλοκερδώς χώρους διπλά από το γήπεδο για την καλύτερη διαμόρφωση του γηπέδου. Παρόλα τα εμπόδια από ανθρώπους του χωριού που προσπαθούσαν να μην γίνει το έργο, με πείσμα κάνοντας και προσωπική ως πρόεδρος του χωριού και με την βοήθεια των μηχανημάτων, εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, της νεολαίας, και του αντιδημάρχου Βλάση Σφυρή που τον ευχαριστούμε πολύ έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο και σε λίγες ημέρες θα είναι ένα σύγχρονο γήπεδο με χόρτο.
  5. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΕΣ
  με δημοτικό κονδύλι έγινε ασφαλτόστρωση αλλά χρειάζεται επιπλέον διόρθωση σε ένα σημείο που με τα από έντονες βροχοπτώσεις έγινε μια μικρή κατολίσθηση και είναι στον προγραμματισμό να επισκευαστεί.
  6. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
  με προσωπικά έξοδα του προέδρου Μιχάλη Χαραλάμπους τοποθετήθηκαν κεραίες ίντερνετ.
  7. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
  8.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
  9. ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ
  συχνη διανοιξη των αγροτικων δρομων, παροτι δεν ειναι αρμοδιοτητα του Δημου Αγρινιου
  10. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ
  11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ
  Δυο αντιπυρικων ζωνων απο δεξαμενη εως θεση αετοφωλια και απο κοιμητηριο εως γαύρα
  Εγκρίθηκε τελικά η διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και άμεσα στο επόμενο διάστημα θα πιέσουμε για να γίνει πράξη η μελέτη και να κατασκευαστούν

  12. ΑΡΩΓΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
  κάναμε συχνές εκδηλώσεις για να μονιάσουμε το χωριό μας, με πανηγύρια, πάρτη και δωρεάν φαγητό στον χώρο της Αγία Παρασκευής

  Ζητάω την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας και σας αναφέρω έργα που θέλω να κάνω για το χωριό μας:

  1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 30 ΤΟΝΩΝ
  θα τοποθετηθούν τρεις δεξαμενές 10 τόνων η κάθε μια που είναι φτιαγμένες με υλικό με προδιαγραφές για πόσιμο νερό δίπλα στην κεντρική δεξαμενή του χωριού για να υπάρχει επάρκεια από το κεντρικό δίκτυο του Αγρινίου.
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
  3. ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΚΑΒΟΥΖΑ- ΚΛΕΙΔΙΑ- ΓΚΑΡΑΖ με αυτό τον τρόπο θα γίνεται πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση των προϊόντων όλου του χωριού από τα χωράφια προς τον τελικό προορισμό και θα είναι ένα έργο που θα φέρει πραγματική αγροτική ανάπτυξη
  4. ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Wi-Fi – ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
  5. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΑΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΒΑΝΕΣ (ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
  6. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ
  7. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ
  8. ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΣΕ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ )
  9. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
  ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ
  10. ΔΙΑΜΩΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ.
  11. ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΝΤΟΥΡΓΙ Α- ΓΗΠΕΔΟ
  Είναι τιμή μου να παρουσιάσω τους συχωριανούς μου συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό “ΣΥΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ” του Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού
  στην Τοπική Κοινότητα Ρίγανης
  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ
  ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΩΝ
  ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  ΠΡΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  στην Δημοτική ενότητα Στράτου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:
  ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  στο Γενικό ψηφοδέλτιο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:
  ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  Ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ρίγανης σας ευχαριστώ από βάθος καρδιάς για την έως τώρα στήριξη σας στο έργο μας και περιμένω τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας.

  Στις 18 του Μάη ψηφίζουμε την πρόοδο και την προκοπή του τόπου που ζούμε και αγαπάμε!!!

  Στις 18 του Μάη ψηφίζουμε «Σύγχρονο Αγρίνιο – Κοινωνική Συμμαχία» με Δήμαρχο τον ΠΑΥΛΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ

 4. Μαίρη Τ.

  Ωραία αυτά που λέτε κ. πρόεδρε , αλλά αυτό δεν είναι σχόλιο! Αυτό θα μπορούσατε να το δημοσιεύσετε εκεί που τα δημοσιεύουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι! Εδώ σχολιάζουμε την περιοδεία του κ. Παπαναστασίου και τα προβλήματα που του παρουσίασαν οι κάτοικοι των χωριών. Αντιπολίτευση στον κ. Παπαναστασίου κάνετε; Γιατί έτσι μοιάζει το παραπάνω κείμενό σας…. Αλήθεια, εκείνος ο δρόμος “σκοτώστρα” με τις πολλές στροφές απ’ τα Όχτια μέχρι τη Ρίγανη έτσι όπως ήταν παλιότερα είναι, γιατί έχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.