Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Προβλήματα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου

Προβλήματα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου

blogger-image-1505764724Eπιστολή παρέδωσε το προεδρείο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου στην αντιδήμαρχο Αγρινίου Κ. Κατσαρή,  αρμόδια αντιδημάρχου Αγρινίου. Η επιστολή(δημοσιεύεται στο panaitolionews.blogspot.gr) έχει ως εξής:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 2ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

Θέλοντας να σας ενημερώσουμε αναφορικά με τα κτηριακά προβλήματα αλλά και τα του περιβάλλοντα χώρου, σας τα παραθέτουμε επιγραμματικά όπως αυτά επισημάνθηκαν από το Συμβούλιο μας.
1.
Ελλιπής μόνωση του κτηρίου με συνέπεια την απώλεια θερμότητας το χειμώνα (παράθυρα τοποθετημένα πέραν τις 40ετίας με τις σχολικές αίθουσες να διαρρέονται από όμβρια ύδατα και κεραμοσκεπή χωρίς εσωτερική μόνωση με το νερό να διέρχεται από διάφορα σημεία αναλόγως της φοράς της βροχής!)
2.
Το 2ο κτήριο του σχολείου είχε προχείρως επισκευασθεί ύστερα από ζημιές που υπέστη μετά από ρίψη βεγγαλικών κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Επίσης δεν έχει γίνει ελαιοχρωματισμός του εδώ και 3 χρόνια!
3.Ο αύλειος χώρος – πλέον του ότι έχει κλίση με συνέπεια το πλημμύρισμα της – είχε ασφαλτοστρωθεί προχείρως προ ετών τμηματικά ενώ τα 2 παγκάκια που υπάρχουν για τους 80 περίπου μαθητές είναι σχεδόν κατεστραμμένα!
Ζητάμε:
1.Την υπαγωγή της σχολικής μας μονάδας στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ 2» που αφορά δημόσια κτήρια με ευθύνη του Δήμου.
2.Να γίνουν άμεσα οι όποιες επισκευές απαιτούνται στο 2ο κτήριο.
3.Να γίνει σχεδιασμός διαμόρφωσης του αύλειου χώρου– χαμηλού κόστους – με γνώμονα τον αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής (δημιουργία θερμοκηπίου – χώρος πρασίνου) έτσι ώστε να αποτελέσει υπόδειγμα και για τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων μας και ζητάμε την στήριξη σας για αυτό.
Μετά τιμής,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.