Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Προβληματίζει τον δήμο Μεσολογγίου η έξαρση της εγκληματικότητας

Προβληματίζει τον δήμο Μεσολογγίου η έξαρση της εγκληματικότητας

???????????????????????????????????????????????????Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα αυξημένα φαινόμενα εγκληματικότητας που έχουν καταγραφεί τόσο στην πόλη  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου.

Η διαπίστωση αυτή μάλιστα καταγράφεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής η οποία αναφέρει πως μετά μάλιστα τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν σε ελλιμενισμένα σκάφη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, ο προβληματισμός είναι έντονος,  καθώς οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί είναι πρωτόγνωροι για τα τοπικά δεδομένα, ιδιαίτερα δε σε μια πόλη όπου χαρακτηρίζεται για την ηρεμία και την φιλοξενία των κατοίκων της.

“Η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας πολιτών και επισκεπτών αποτελεί σοβαρότατο ζήτημα, το οποίο επιβάλλεται ν αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή και συνεργασία των τοπικών φορέων και αρχών. Η συνεχιζόμενη κοινωνική αναταραχή, δυστυχώς έχει εντείνει για όλους τα φαινόμενα παραβατικότητας που συχνά έχουν χαρακτηριστικά εγκληματικών πράξεων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.