Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Προβληματισμένα πολλά στελέχη της Ν.Δ.

Προβληματισμένα πολλά στελέχη της Ν.Δ.

Συνάντηση σήμερα στη Στράτου

Μπορεί η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ να είναι διαλυτική, ωστόσο και πολλά στελέχη της ΝΔ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα. Το κόμμα μπορεί να οδεύει προς την εκλογική νίκη (σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις) ωστόσο αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της αποτυχίας του ΠΑΣΟΚ και όχι γιατί η ΝΔ έχει αποκτήσει ελκυστικό πολιτικό λόγο.
Πολλά μάλιστα τοπικά στελέχη φέρονται προβληματισμένα για την αμφίσημη τακτική που ακολουθεί η ΝΔ το τελευταίο διάστημα (συμμετοχή στην κυβέρνηση, στροφή στην ατζέντα γύρω από το μνημόνιο) αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση του κόμματος και στα οργανωτικά.
Στελέχη μάλιστα της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη πορεία στο κόμμα σκοπεύουν να κάνουν γνωστό τον μεγάλο προβληματισμό τους και να συγκροτήσουν μέτωπο στελεχών με σαφές αντιμνημονιακό στίγμα. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο σήμερα κάποια εξ΄ αυτών συγκεντρώθηκαν στη Στράτου και αντάλλαξαν απόψεις. Μεταξύ αυτών εν ενεργεία δήμαρχος, δύο πρώην δήμαρχοι και ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία πάντως για να εκφράσουν τις απόψεις τους είναι ο ερχομός το Σάββατο του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών Νότη Μηταράκη για να μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.